anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O fata il place pe cel mai bun prieten al meu.Totul ar fi fost bine, dar tin prea mult la el sa il las sa se combine cu o fata cu**a care chiar daca "il place" sta si flirteaza cu toti baietii.Am vrut sa ii explic ca o sa ii para rau deoarece el e baiatul ala care se ataseaja repede.Nu vreau sa fiu rea, dar el are 17 ani si ea 13, el e foarte sentimental, ea e o c***a care vrea sa ii incerce pe toti crezand ca e smechera.Toti o fac C***a chiar si baietii si totusi cel mai bun prieten al meu nu ne baga in seama.O sa ziceti ca daca chiar se iubesc o sa se schimbe, dar credeti-ma cred ca toti aveti in clasa aceea fata machiata cu tona care flirteaza cu toti chiar si cand e cuplata.SI cea mai rea parte e ca eu fiind fata si el fiind baiat si noi fiind cei mai buni prieteni am inceput sa-l plac...Ce ma fac? Mersi anticipat!:*

3 răspunsuri:
| VintagePink a răspuns:

Incearcă să vorbeşti cu el. Dacă iubeşti pe cineva, spune-i. Altfel, clipa va trece şi vei regreta...Cât despre respectiva, spune-i să-şi vadă de vopselile ei de pe faţă.

| Dariusuu a răspuns:

Cel mai bine ar fi să-l lași pe el să vadă cât e de *****. Dacă e așa cum spui tu, se poate întoarce la tine foarte repede.
Și ai putea să-i spui ce simți pentru el, va aprecia foarte mult.

Să ai grijă de tine.

| hecamefrommetalland a răspuns:

Ucide-o pe c..va cu o coasa!
Glumesc, nu fa asta, incearca sa il cuplezi cu alta fata, de exemplu tu!
Cat despre c..va,o asasinez eu,doar da-mi adresa!(glumesc), incearca sa ii arati prietenului tau cum flirteaza cu alti baieti, numai sa nu va vada, stati ascunsi, atunci o s-o urasca.
PS.si eu am 13 ani, si stiu foarte bine cum sunt tampitele astea, desii am aceleasi varsta cu ele(ghinion), daca vrei sa facem comploturi impotrica c..vei ma gasesti la id-ul pioan523@yahoo.com