| FORMULADTI a întrebat:

o intrebare am! E mai bine sa fii serios, sau vesel mereu?

6 răspunsuri:
| aditzuca a răspuns:

Eu cred ca e bine sa fii vesel pentru ca oamenilor le place si esti putin mai sociabil dar e bine si serios uneori.asta a fost parerea mea.

| Angiutssa a răspuns:

Trebuie sa stii sa mentii un echilibru intre cele doua stari.Depinde de situatii.

| AdelinaC a răspuns:

Depinde ce persoane ai in jur.
Eu mereu am fost o fire mai serioasa si consider ca asa e bine pentru ca nu sunt considerata cu ceilalti cu capul in nori.

| aqua_4965 a răspuns:

Eu cred ca este bine sa fii vesel pentru ca fiind serios atragi prea multa atenite atunci cand esti vesel esti ca toti ceilalti si in plus oamenilor le place ca esti sociabil cum a zis si aditzuca...

| adee_4040 a răspuns:

Trebuie sa fii asa cum simti tu... sa nu te lasi influentat de altii si sai uimesti pe toti ca esti unic. poti fii cum vrei tu sa fii sa ai zambetul pe buze si sa depasesti orice situati intrebarea ta mai intai puneti-o tie si dupa aia intreaba si pe altii :d tu cum vrei sa fii?

| KaRa23S a răspuns:

Trebuie sa fii de ambele, dar vezi sa nu fii prea vesel( sa pari nebun), sau cand nu trebuie ( sa iei un doi la scoala), sa nu fii prea serios ca e mai greu sa ai prieteni si te simti cam trist.