| AndradaMarya12 a întrebat:

TPU! O poveste de groaza ce vi s-a intamplat voua?

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Asculta vecinii manele, e de groaza pe bune

| MskDesign a răspuns (pentru suntserios):

Asta da poveste de groaza.Nu numai, am si niste vecini care fac karaoke si se cred canteritii lumii.Saracii! Nu se vad cat de penibili sunt.

| unuunu a răspuns:

Buna, o poveste reala de tragicomedie am trait-o cand aveam 13 ani (acum am 18). Veneam cu baietii de la fotbal pe o straduta si acolo era o bolta ingusta pe care am zis eu si 2 prieteni cu care eram sa trecem pe sub ea si in timpul ala treceau niste vaci in spatele nostru iar noi intraseram deja pe sub bolta aia iar la iesire era blocata de doua vaci care stateau cap in cap si nu se miscau de acolo, iar din spate veneau alte vaci si ne a prins chiar la mijloc laughing si am inceput sa tipam iar unu din colegii mei el mai facut de fel a inceput sa dea cu pumnii in fundul vacii care statea in capat si in timp ce strigam la vaci si dadeam cu pumnii in fundu ei, din spate veneau celelalte si ne au prins la inghesuialalaughing) si pana la urma a venit un om cu un bici si alea doua vaci care stateau cap in cap s au speriat si au fugitlaughing si eu am zis ca mor aproape ca plangeam si prietenul asta al meu voinic radea ca nebunu si eu cu astlalt prieten tremuram aproape ca am facut pe mine vb serioslaughing) Acuma te rog sa-mi zici sincer daca ti-a placut, o seara fainahappy