| Cαmeℓiα a întrebat:

Buna TPU o prietena s-a indragostit nebuneste de un baiat.Mereu imi vorbea despre el cat de dragut este, de simpatic etc.Intr-o zi i-am dat add pe mess pentru ca vroiam sa vad daca el o place pe ea.Asa am inceput sa vorbim, vorbeam in fiecare zi cam 4-5 ore.Mie a inceput sa imi placa de el, acum cateva zile am alat ca si el ma place.
Ce sa fac? ...Nu vreau sa imi pierd prietena, dar nici pe el.
Fundita la cel mai bun raspunswinking

3 răspunsuri:
| TheBrainiac a răspuns:

Nu am inteles, ce ai aflat despre el? E atras de ea sau nu? Daca e atras si de ea si de tine, atunci nu are rost sa te complici. Dar sa zicem ca e atras numai de tine. Ce poti sa faci in cazul asta, e sa ii spui prietenei tale adevarul sub forma de gluma. Vezi cum reactioneaza si de aici te descurci.
Pe viitor, insa, sper ca ti-ai invatat lectia. Nu te baga in seama cu tintele prietenelor tale! Nu-ti baga nasul unde nu-ti fierbe oala!

| Carolinee a răspuns:

Nu te combina cu el pentru ca prietena ta o sa afle si tot o s-o pierzi sau va veti certa! pastreaza secretul fata de ea si cand vezi ca ei nuprea ii mai place de el atunci fa miscarea!

| wisewolf a răspuns:

Incearca cumva sa il faci pe el sa se desparta de prietena ta sau daca deja s-au despartit combinate cu el si daca chiar iti este prietena o sa inteleaga si o sa te sustina