| Ade a întrebat:

O probloema. Am avut timp 1 luna sa citim "Fram, ursul polar". Si prietena mea nu a citit. Maine trebuie sa-l povestim. Sigur imi va cere informatii. Asa a facut si cand am avut de citit "La Medeleni" si a spus tot ce am spus si eu. Eram cat pe aci sa iau I (4). Ce sa fac? Sa-i povestesc cartea? Sa va zic ca primim FB (10) daca am citit-o. E si destul de lunga (162 pagini). Ce sa fac? Repede! Funda si tot ce vreti. E totusi una din BFF ale mele.

13 răspunsuri:
| Floreenofficial a răspuns:

Salut! :*
ro.wikipedia.org/wiki/Urs_polar
en.wikipedia.org/wiki/Fram
http://www.google.ro/......tp?/search
http://www.google.ro/......tp?/search
Bafta!

| fluturas a răspuns:

Vrei sa primiti amandoua 4? straight face
stii ca incearca sa profite de tine, poti sa i-o povestesti tu nu ai nimic de pierdut, daca e sa va dea 4 ii poti spune profesorului ca ea nu a apucat sa citeasca si i-ai povestit-o tu, de aceea a zis exact ca si tine
dar gandeste-te daca merita, daca iti este prietena buna, ca daca tu tot o ajuti si e animic, nu are rost sa te chinui oh go on

| CristineDelaruss a răspuns:

Cum zicea si Bia, in clasele 1-4 nu exista BFF, toti profita de tine, chiar is dupa.
Eu sunt imediat clasa a7a si nimeni nu; si face temele, ddoar le copiem una dupa alta cum apucam.
Eu zic sa nu ii dai, pentru ca si la mine de ex, i-am dat unei fete tema mea la engleza, ea a luat 10 si eu 9, si sunt cea mai buna din clasa la engleza.
Eu iti sugerez sa nu te mai apropii de ea, daca ea are asa niste leneviri.
Bafta

| AnnnaMarrria a răspuns:

Este problema ei daca e * puturoasa *
Nu i-o povesti!
Sa se invete minte si sa isi ia nota pe care o merita!
adica... 4! (i)

| Bibiancabibi a răspuns:

BFF! nu prea cred. [ esti in clasele 1-4, din cate vad ] aici nu exista BFF doar prietene care stiu sa profite de tine, am patit si eu asa si cand am crescut am realizat ca nu ii BFF. deci eu zic sa nu ii povestesti nimic! zi ca fiecare va fi rasplatit dupa cat munceste... si daca ia un I [ 4 ] spune`i ca altădată sa isi faca temele si tot ce este necesar pentru a primi FB [ 10 ] [ Ma rog! ]
Nu ii povesti si sa ne zici daca iei un FB!
big hug

| Razviiiiiiiiii a răspuns:

Nu las-o sa nu ii spui nimic.acest gen de prieteni se inbtalnesc foarte des...asa am patit eu. daca nu a citit este problema ei, ea poate sa ea o nota mai mare decat tine si asta nu este niciodata corect.ai sa vezi ca daca o sa ii povestesti cartea o sa iei nota pomisa adica 4 si asat nu e bine, asa ca nu ii spune nimic si iti garantez eu ca asta nu iti va strica pretenia cu ea... Funda?

| nononono1111111111 a răspuns:

Deci...Am si eu prietene asa! Stii cum poti face? II spui doar ce se intampla in mare parte.Adica fara nici un fel de detaliu.Sa nu ii spui ceea ce stii ca vei spune tu! Ii zici pe scurt este vorba de... ceva din cuprins si sfarsitul! Si nu are cum sa zica ca nu ai ajutat-o! Deci.Este mai mult problema ei nu a ta asa ca, tu fa cum crezi dar eu asa propun! Pwpici!

| techUranium a răspuns:

Ei bine, cred că ar trebui să-i sugerezi să citească cartea. Sunt doar 162 de pagini, deci într-o zi ar putea să o termine. Totuşi, pentru o prietenă bună, facem şi sacrificii. Ţin minte că de fiecare dată când aveam proiecte de făcut, eu făceam câte unul şi pentru colega mea de bancă, pentru că ea uita mereu. Probabil te-ai putea gândi la două povestiri - aceeaşi idee, dar cu alte cuvinte, dacă înţelegi.

Sper că ţi-am fost de folos. happy

| mariatina a răspuns:

Cum ti-am spus si pe mess : poti sa-i spui cateva fragmente (si eu la fel), dar nu chiar toata.

| davidstefan a răspuns:

Pai cel mai bine este sa te gandsti la binele prietenei tale si sa i-o povestesti... fundita plz

| lory_5863 a răspuns:

Explica-i ca vei lua 4 din cauza ei si nu-i mai povesti...asta daca vrei sa iei note bune
Incearca si tu sa-ti cauti cu atentie prietenii ea acum se foloseste de tine stiind ca tu esti silitoare si ca citesti...Ai grija!

| Metoyou a răspuns:

Ce doar nu va pune sa povestiti toata cartea va pune si ea primul capitol scrie-i si tu un rezumat sau pune-o sa citeasca primul capitol sau trimitei rezumatu prin mess daca tie prea lene spune-i ca tea sunat o prietena care a vorbit cu alta care a vb cu profa ca nu mai trebuie so cititi

| Zor_Geo_1995 a răspuns:

Salut ma ajutati si pe mine cu povestirea fragmentului din cartea de clasa a 5 a fram ursul polar?