Ar trebui sa ai o conversatie cu el sa afli ce-s cu sentimentele li si ale tale...si sa va puneti la punct
In primul rand vreau sa-ti spun ca trebuie sa te gandesti la un singur lucru si anume: ce l-a determinat sa imi acorde atentie deosebita incat sa ajung sa "cred in el"? poate o neintelegere cu prietena? sau poate urmarea ceva? in orice caz ar trebui sa vorbesti cu el si sa-i spui ce "ai pe inima" (CEL MAI RAU ESTE CONTRARUL, ADICA SA SUFERI! apropo, am experimentat asta siiii... ani buni, serios!)
deci daca poti vorbi este cel mai bine dupa care TREBUIE saincerci sa-l alungi din sfera interioara a vietii - adica sa nu te mai gandesti la el! Dupa aceea TREBUIE sa-i cauti SI SA-I GASESTI defecte caracteriale! ( altfel nu vei reusi sa renunti, CREDE-MA!)
toate acestea l-am experimentat... sunt doar parerile personale...si nu vreau altceva decat sa te ajut!
chiar daca sunt baiat am tinut la cea de care ma indragostisem mai mult ca la propria-mi viata!
este foarte greu sa renunti dar trebuie sa o faci daca el nu te place si nu urmareste o relatie bazata pe incredere, iubire, sinceritate, devotament, fidelitate etc
ITI DORESC SA AI PARTE DE MOMENTE FRUMOASE SI SA INTELEGI CA PERSOANA IUBITA CE TI SE PARE CA ESTE INDISPENSABILA VIETII, VA DEVENI ODATA O "UMBRA EFEMERA", O AMINTIRE!
Si daca el ma place si vrea ceva de la mine?
Andrei67y5 întreabă: