| BeatriceNote a întrebat:

O sa pun intrebare care poate parea foarte ciudata pentru unii si cred ca majoritatea nu o sa se oboseasca sa o citeasca.
Sunt boboc la liceu si eu sunt o fire mai introvertita, nu foarte sociabila..adica nu toti sunt prietenii mei.Toata lumea a avut in liceu acel coleg popular care era prieten toata lumea si la toate glumele lui se radea...mrg.
Si in primul semestru mi-a placut de un coleg mult, dar nu s-a intamplat nimic pentru. ca nu am vrut(am banuiala aproape 100% ca si el ma placea). Acum in al 2-lea semestru am impresia ca ma ignora si asa mi se intampla cu mai multi colegi ..ma simt singura cateodata, ignorata..si chiar nu am facut nimic ca sa merit sa fiu ignorata decat ca nu ma fac manga la petrceri si nu fumez iarba asa cum fac "cei populari".
Nu stiu daca ati inteles ceva, dar o sa rezum totul intr-o fraza mai clara: Ma simt ignorata de colegi si simt ca unii chiar nu ma plac si as vrea sa ma placa si as vrea si eu sa beau la petreceri ca sa nu ma mai simt asa dar nu pot, nu sunt eu..deci ce pot face sa nu mai fiu ignorata si in afara grupului tot timpul?
Poate e in mintea mea poate e adolescenta..nu stiu.
Nu vreau sa raspundeti in bataie de joc.
Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Epigonul a răspuns:

Nu incerca sa te faci remarcata prin faptul ca bei la petreceri, daca o faci, o faci pentru ca asa vrei tu, nu pentru ca te face populara printre niste elevi care poate nu dau 2 bani pe tine.Incearca sa te integrezi in acele mici grupulete de la scoala care ti se par tie ok.Asculta despre ce vorbesc, fie emisiune tv, fie muzica, sau orice alte mizerii dezbat ei acolo si intra in conversatie cu acestia.Esti clasa a 9-a pana la urma, nu este panica daca nu te integrezi prea bine din primul an.Si eu tin minte ca am avut probleme de genul, abia din a 10-a a 11-a am inceput sa-mi dau drumu, la fel nu eram nici eu o fire prea sociabila.Nu incerca sa te incadrezi in normalul lor doar pentru a le castiga simpatia, aici ma refer sa nu te apuci de fumat doar pentru ca majoritatea se strang in spatele scolii si fumeaza sau de baut sau alte porcarii, crede-ma, nu merita! In rest nu stiu ce sfat as mai putea sa-ti dau decat sa fii tu insati, iar lucrurile in timp se vor schimba, te asigur!

1 răspuns:
| Dariusuu a răspuns:

Bună.

Tu chiar vrei să trăești pentru alți?

E foarte bine că nu ai și tu o mască cum au majoritatea, sunt unii care sunt doar copii. Le e frică de ceea ce sunt încât uită pur și simplu să își trăiască viața.
Tu ești doar diferită, nu urmezi turma.
Și eu eram așa, și cred că sunt.Nu știu ce părere au colegi mei despre mine dar puțini mă văd cum sunt cu adevărat.

Ai tot respectul și admirația mea. Nu te schimba.

Te pup.