Gandeste-te bine pe care placi mai mult?! daca tie iti plc ff mult de baiatul ala din sc de la tine din sc gandeste-te ca totusi ai stat 1 an de zile cu celalalt... care crezi ca merita mai mult?
[nu risti nu castigi] asta e vorba care mi-o zicea cea mai buna prietena a mea care uneori ma lasa sa fac ce vreau eu ca dupa sa realizez ca sunt proasta ca am facut o greseala. In concluzie gandeste-te de cat tp il cunosti pe baiatul ala din scoala cat il placi pe iubitul tau, cat de mult ti-a gresit iubitul tau si abia dupa cred ca poti sa zici care merita mai mult SAU [exista un sau] daca pe prietenul tau nu-l mai placi, si susti ca il iubesti pe baiatul acesta iti mai spun odata GANDESTE-TE inca odata cu care consideri ca-ti va fi mai bine,
Iar daca sustii ca ii iubesti pe amandoi iar am sa-ti spun ceva pe unul il iubesti mai mult! si sunt sigura ca nu pe iubitul tau, pentru ca tu te-ai obisnuit cu iubitul tau nu poti sa mai spui ca-l iubesti IL PLACI!, pentru ca a aparut acest nou baiat, iar el fiind mai nou in inima ta s-au aprins scantei.
Hai scuze daca am scris gresit am uitat sa pun virgule sau puncte sau chestii de genul asta, si nu iti spun cu nume de rau. Din contra as vrea sa te ajut dar mai mult decat atata nu am cum, app daca ai o prietena care sa fie CEA MAI BUNA PRIETENA A TA IAR TU SA FI CEA MAI BUNA PRIETENA A EI poti sa-i spui si ei, iar ea te poate ajuta!
Stiu ca nu iti arde de nimic, vreau doar un vot sau daca ti se pare ca spun ceva bun poti sa-mi dai si funda :*
Pupici si bafta in continuare cu totul.
Alexandru_1226 întreabă: