Strange bani si cumpara'ti unul nou noutz ^^ babysitting, daca stii engleza, da ceva meditatii copiilor mici, clasele 1-8
Nu e neaparat sa iti iei un alt telefon il poti trimite pe al tau intr-un servis pentru reparatii de telefoane mobile sau chiar pai sa-l trimiti unei fabrici Nokia din apropiere daca telefonul are garantie pe viata sau inca nu ti-a expirat garantia du-te cu el la magazinul de unde a fost cumparat si rezolvi acolo l eu in locul tau nu mi-as lua un alt telefon deoarece si acesat gen de telefonj este unul foarte bun si Nokia este o marca de telefoane foarte buna. eu doar de la ei am avut telefoane si nu am avut probleme cu ele doar cand mi-a intrat apa. poate asa ai patit si tu, sau l-ai scapat pe jos, eu totusi te sfatuiesc sa il trimiti intr-un servis deoarece este mult mai ieftina reparatia decat un alt telefon. daca vrei sa faci bani ai putea sa imparti ziare sau pliante (daca ai peste 14 ani) poti sa te oferi sa faci curat in casa (pentru niste maruntis) sau uite aici o metoda mai ...vicleana : cerei tatalui tau bani sa-i spui ca-ti iei un suc, inghetata in fiecare zi sau tot asa si tu sa nu cheltui acei bani, sa-i pui bine. daca incerci toate cele de mai sus plus cele spuse de @Nems vei strange in cateva sapatamani bani pentru un telefon modest. ai putea sa cauti oferte la telefoane si pe www.emag.ro, se fac livrari in toata tara si au oferte destul de bune (eu sunt foarte multumita de ei cand comand aparate electronice, electrocasnice etc. comand de la ei ). Mult noroc... pa :-h
P.S. - nu intra pe linkul trimis de @tralala deoarece este o pacaleala, vei intra pe situl acela si ii vei da un vot, pentru ceva premiu, cred ca ai mai auzit sau ai vazut situri din astea de genul vot.
Eu iti urez bafta inca odata si te salut :*