Draga Gabriela, vreau sa-ti spun ca asa momente sunt specifice fiecaruia dintre noi. Pot sa ma expun asupra cazului tau in felul urmator: faptul ca nu i-ai acordat atentie Lui Radu nu este temei pentru ca el sa mearga cu alte fete. Radu, la randul sau, probabil stia ca tu ai sentimente fata de un alt cavaler, dar el totusi insista. Reactia de respingere a ta nu-l facea pe el neincrezut sau trist, ci un simplu nu, adica pentru el acest cuvant este deja prezent in sange, cu certitudine nu esti prima care-i raspunde asa. Comportamentul lui Radu fata de sentimente pentru o fata este bun, fiindca daca vrea ceva el insista, dar este si rau, fiindca provoaca dureri altor persoane. Deci, stiind faptul ca tu ai iubit, el a dorit sa te desparta de el si sa fii cu el temporar, adica sa se foloseasca de tine. Ceea ce tine ca mereu era cu fete, voia sa te faca geloasa pe tine si voia sa te provoace ca sa mergi cu el, dar in primul rand sa te faca sa te gandesti de ce asa multe fete merg cu el, oare este asa de bun?! Un baiat indragostit nu ar proceda asa, daca vrea sa fie cu tine atunci insista, dar nu merge cu alte fete, plus la asta indragostitul poate nici sa nu insiste, dar vei observa ca vrea sa fie cu tine prin expresia fetei atunci cand te vei intalni cu el sau vei afla prin intermediul prietenilor lui. Ai procedat corect, asa este parerea mea. Ceilalti va rog nu comentati prosta ideea mea, toti suntem diferiti si gandim diferit. Ms
Deci,nu merita sa-i trimit vreun sms? nimic?
Fii o fata care se respecta lasa discoteca si cautati un baiat calumea nu unu care sa aiba cate 2 fufe de 50 de bani in masina tigara in gura si cocolar. fii o fata care se respecta cauta un baiat special. crede-ma o sa gasesti dar daca o sa te uiti la bani frumusete si altele siincer o sa ai o viata groaznica cu un cocalar ca ala. stiu dragostea e oarba da invata din experiata altor fete ce baiati siau luat unde au ajuns si in ce hal. ai procedat perfet eu daca as fi in locul tau pentru un baiat ca ala nu dau nici 2 lei po sa fie justin bieber. faci cum vrei