Alege unul din baieti. Din ce povestesti ti-ar placea mai mult al doilea. In locul tau eu l-as alege pe primul, stie cum sa te ia si sa iti ofere siguranta. Pe al doileaa l-as pune la punct.
In cazul asta... sfaturile sunt de prisos...Nu vreau sa imi dau eu cu parerea ca dupa aceea sa-mi scoti ochii si sa urli disperata: "Din cauza ta!"
Nu pot sa aleg! Il iubesc pe baiatul cu care sunt! Numai ca am o pasiune pentru celalalt baiat.
Pe cel cu care esti l-as fi ales si eu. Renunta la pasiune. Nu este correct fata de prietenul tau, daca observa ceva il faci sa sufere si in final il pierzi. Ar trebui sa ii pui clar in vedere baiatului pentru care ai pasiunea sa te lase in pace.
Da.Baiatul cu care stau e un dulce. Celalalt e mai copilaros si arogant.Dar de obicei mereu am fost atrasa de astfel de baieti.De obicei daca nu-l vad o perioada imi trece pasiunea pentru el, dar cand il vad...
Pisi, iubeste-ti baiatul cu care esti din tot sufletelul tau si lasa-i pe altii. Nu poti pastra o relatie daca tu flirtezi cu altii. Sa stii ca indiferent cat de bine crezi ca te-ai ascuns, totul se afla cand ti-e lumea mi draga! Adevarul are un fel foarte pervers de a iesi la iveala.
Renunta in primul rand la actualul. Sentimentele tale pentru el nu sunt sincere, cand iubesti chiar si foarte foarte putin, nu mai vezi in ochi alt baiat. faptul ca ai o pasiune pentru altul iti arata fara nici un dubiu ca nu exista absolut nici un strop de iubire in tine pentru prietenul official, ca stai cu el doar din interesul de a fi tratata bine si iubita, fara sa iti pese cu adevarat de el. Si nu cred ca merita asta, mai ales daca el chiar e suflet curat si tine la tine.
Dupa ce te desparti de prietenul neiubit, ia o mica pauza de clarificare a mintii, sa zicem 6 sau 8 luni in care sa nu te gandesti (voluntar) la nici unul dintre ei, sa eviti intalnirile de orice fel cu ei. daca dupa aceste luni mai ai pasiunea respectiva, merita sa mergi la el, sa-i marturisesti si sa vedeti unde va duce aceasta pasiune. Daca ti-a trecutl inseamna ca nu era nimic serios.
Bine, dar sa stii ca niciodata nu am inselat.Doar am fost tenatata. Tentata? Pur si simplu imi fugeau ochii dupa altcineva dar de obicei imi trecea.Cred ca cel mai bine ar fi sa ma gandesc cat de mult tin la prietenul meu si cate lucruri minunate a facut pentru mine, si ce a facut celalalt baiat pentru mine.Si "pisi" stii am contul acesta de cand aveam 14 ani(acum am aproape 18) eram mai copil si nu stiam ce nume sa pun, dar acum l-am lasat asa.Si mersi pentru sfat! Chiar mi-a facut bine sa ma descarc cuiva.
Nu as putea sa renunt la nicioadata la relatia acutuala! Nicioadata! Daca nu tin la el atunci de ce ma simt rau numai cand ma gandesc la despartire.Iti dai seama ca ne-ammai certat si eram atat de suparata, nu pot sa renunt la el! Cu nici un baiat nu m-am inteles asa de bine, sa ma inteleaga.El ma intelege si-mi da mereu sfaturi.Deci pur si simplu nu pot!
Citeste cu atentie si ce ti-a scris Brigaela si gandeste-te bine.
Nu te supara ca ti-o spun asa direct, dar intrebarea m-a facut sa ma gandesc exact la cineva de 14 ani. Toata povestea suna a 14 ani, si ce spui despre tine si cum se comporta baiatul al doilea.
Ei bine, daca tot zici ca, cu prietenul tau actual te simti in largul tau, ce rost are sa strici o relatie atat de frumoasa. E posibil sa suferiti amandoi daca tu ai sa faci celalalt pas. Cel pentru care ai o pasiune mai veche, pentru mine pare un prostanac. Probabil ca te-a refuzat prima data ca avea o alta prietena iar acum l-a parasit si da din buze... Nu e in stare sa-ti spuna verde-n ochi ca ar vrea sa fiti prieteni. E un prost!
Scuza-ma, stiu ca tii mai mult la prostanac, dar tu mi-ai cerut sfatul...
Inteleg, nu iti pasa de el, ci numai de tine, nu te intreseaza sentimentele lui, atat timp cat tu esti fericita. Te simti rau fiindca ai impresia ca vei suferi tu. daca ai tine la el chiar si extrem de putin, ideea ca ii esti necredincioasa cu gandul ar fi insuportabila, ti-ar provoca o suferinta imensa, incomparabila cu ceea ce ai simti daca doar te-ar parasi. Faptul ca poti trai cu tine insati in timp ce esti cu el si te simti atrasa de altul, ca nu te darama fiecare privire a lui, ca nu te gandesti la el si la cum sa-i fie lui bine, indiferent de tine, arata ca nu iti pasa de el si ca confunzi iubirea cu egoismul.
Pai in situatia asta, poti face ce vrei, discuta cu celalalt baiat, ofera-i trupul tau, spune-i ca nu conteaza nimic pentru tine, doar sa-ti potolesti pasiunea. Asta o sa te faca sa te simti grozav, mai ales daca reusesti sa-l minti pe celalalt si sa-l tii langa tine in timp ce tu iti faci de cap cu cel de care esti atrasa. Cred ca numai ideea ca il inseli si iti bati joc de el iti va aduce multe bucurii si te va satisface, tinand cont tipul de relatie pe care vrei sa il cultivi cu el. daca el e suficient de orb incat sa permita asta, nu e treaba mea sa-l apar, nu-i asa?
Sa inteleg ca Brigaela a fost cu un pas inainte si a ghicit ce vrei tu de fapt sa faci? Urmeaza-ti inima. Intr-o iubire nu exista loc de sfaturi!
Iubesc cu adevarat un barbat, prin urmare stiu ce simti cand iubesti. In nici un caz nu e loc de pasiuni pentru altii. Discutand de curand cu o prietena mi-am dat seama ca de 11 ani, de cand imi cunosc actualul sot nu am intalnit nici macar un barbat interesant sau simpatic sau care sa ma atraga cat de cat. Toti sunt complet neinteresanti ca barbati si nu imi suscita nici un gram de interes. Si, de fapt, cunosc multi barbati extraordinari, care inainte m-ar fi atras foarte tare. Dar fiindca il iubesc cu adevarat pe al meu, sunt practic absolut imuna la farmacele altuia. Asta inseamna iubire si sunt norocoasa sa o simt
Asta da devotament, rar vezi asa femeie. macar de ar fi un sfert din femeile de pe Pamant ca tine , era mai multa lume fericita
Multe femei sunt ca mine si iti doresc sa ai si tu parte de una. Din pacate, adesea barbatii nu le prea observa, fiindca am observat ca multor barbati, mai ales tineri, le plac femeile fițoase, pretențioase, care se joaca cu sentimentele lor, schimbatoare, fiindca li se par mai interesante. Eu sunt o femeie plictisitoare poate, nici prea frumoasa, cu o slujba stabila, care imi spun direct gandurile si sentimentele, nu vreau sa le disimulez, nu ma prefac, nu caut sa fiu interesanta cu orice pret. Daca ma vezi si imi oferi iubire, pot oferi la schimb un ocean de iubire, dar nu sunt wow.
In "polemica" asta intru si eu cu multi. mai degraba prefer plictiositor decat nu stiu ce model care schimba oamenii ca pe sosete. dar nu multi sunt asa. vor "experiente" si chestii de genul si dupa se plang ca niste ratati. soarta. ai gasit ce ai cautat, ce te plangi.
Stii, eu am impresia ca in adolescenta, toti barbatii se indragostesc de o "nebuna" si toate fetele de un "golan". Unii se maturizeaza, altii nu si raman in stadiul asta toata viata
adevarat. diferenta e ca fetele chiar se mint singure ca il pot schimba pe "golan". cate nu am vazut pe aici, la 18 ani deja sunt singure ca l-au transformat in printul de pe cal. asta pana fac sex si isi i-a talpasita si dupa fata zice " ce porci sun baietii". razi cat razi dar la un moment dai din ras in plans la cata prostie vezi. totusi, e bine ca exista "chestia " asta numita "experimentat" in tinerete. asa cauti orice nebuna sau golan vrei, vezi cum e 1 5 10, si macar la o varsta de 25 30 de ani stii ce vrei de la viata. ori unu care stai maxim 2 luni, ori unul cu un viitor, chiar daca e plictistor, dar stii ca se va comporta cu tine ca o regina si nu te da pe alta.
Corect. Daca te maturizezi si inveti din greseli. Cunosc "tinere" de varsta mea (36) care inca mai imblanzesc cate un golan si sufera caineste.
Postul d-voastra imi aminteste de intrebarea mea
http://www.tpu.ro/......-nu-poate/
daca nu stiti engleza, citit doar intrebarea. multe femei sunt ca aia descrisa de mine, si dupa fac pe neintelesele. eu cred ca a fost vina ei 110% si si-a meritat "soarta".
Stiu engleza foarte bine, am inteles perfect despre ce este vorba. As zice ca e norocul celei care l-a gasit. Vezi tu, Dumnezeu iti da, dar nu iti baga si in traista. Intalnesti un barbat bun, sau o femeie buna, trebuie sa stii si sa ii pastrezi si sa ii respecti. Ca sustinere la ce spui tu (fara legatura cu intrebarea, totusi, cu scuzele de rigoare) spun doua chestii:
1. am citit o carte in care personajul principal avea o matusa batrana si nemaritata care ii povestea despre marele ei succes la barbati din tinerete si cat de mult regreta ca a ramas nemaritata, fiindca mereu a crezut ca urmatosul care o va cere de sotie va fi mai bun ca actualul, chestie care s-a verificat o vreme si apoi n-a mai cerut-o nimeni. tanara nepoata o intreaba: de ce nu te-ai maritat cu ultimul pretendent? si batrana ii raspunde: daca as fi stiut atunci ca e ultimul...
2. si eu am fost parasita pentru alta mai buna si el a fost parasit pentru altul mai bun. Norocul nostru...
vivigreen întreabă: