| Giulia97Anna a întrebat:

Ofer funda! Eu am o relatie de 7 luni cuun baiat la care tin enorm de mult si de asemenea si el tine la mine.Eu sunt de firea mea foarte timida, dar cand sunt cu el uit de timiditatea mea si ma simt foarte in largul meu.Cu nici un baiat nu am fost asa de deschisa.Problema este ca eu cred ca mai am unele sentimente pentru un baiat cu care nu am fost impreuna dar mi-a dat viata putin peste cap.Acum un an si ceva el m-a refuzat pe motiv ca tine la o alta fata.Acuma insa a devenit cam insuportabil.Mereu cand ma vede ma ia la misto, si-mi zice:Ia uite ce fata frumoasa.Si odata i-am zis:Mersi, pacat ca tu nu esti frumos! Nu a mai zis nimic pur si simplu imi zambea.Si sora prietenului meu cu care este in clasa cu el i-a zis:Las-o oin pace,ca e cumnata mea! Deci pot sa jur ca tresarise ca un speriat de bombe laughing) Si se uita si la ea si zambea, dar nici un cuvant nu a mai zis dupa ce i-am dat replica.Numai zic cand ma vede ma mai ia in brate si nu ma lasa in pace.Si mereu cand ma vede se uita indiscret la mine.Acum faza este ca in ultima vreme il tot visez incontinuu.Aseara l-am visat ca el m-a sarutat si mie chiar mi-a placut sad Nu stiu sincer ce sa fac.Nu am fost niciodata atat de "nebuna"ca sa zic asa dupa un baiat.Un sfat?

Răspuns Câştigător
| SkyPilot a răspuns:

Alege unul din baieti. Din ce povestesti ti-ar placea mai mult al doilea. In locul tau eu l-as alege pe primul, stie cum sa te ia si sa iti ofere siguranta. Pe al doileaa l-as pune la punct.

38 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru SkyPilot):

Cred, totusi, ca e un noroc sa-ti gasesti la timp persoana potrivita.

| SkyPilot a răspuns (pentru Brigaela):

Nu prea a fost la timp happy Am trecut prin multe inainte de a o cunoaste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Brigaela):

"si eu am fost parasita pentru alta mai buna si el a fost parasit pentru altul mai bun. Norocul nostru..." ce chestie. asta ( bine, si multe altele nu doar asta ) dovedeste ca oameni tampiti sunt peste tot. chiar daca nu sunt de acord cu acea zicala, dar la voi s-a potrivit " tot raul spre bine". chiarca norocul vostru

" daca as fi stiut atunci ca e ultimul" eh bine i-a facut laughing. inteleg totusi ca e o carte, dar in viata reala e problema asta, femeia doar sta si asteapta ca "prostii" sa se alinieze sa ea doar sa aleaga cel mai bun. in amintesc in alt video care era vorba despre 9 milioane de negrese in America care nu au nici macar iubit, si nici nu au fost casatorite vreodata si au in jur la 35 de ani. intreba una pe alta ( la ultimul daca ti-a placut si nu ti-a cerut numarul de tel, de ce nu i l-ai cerut tu ) ea zice ( nu, mai bine lasa ) cu toate astea vreau sa zic, mai bine stai ca toanta singura si plangeti de mila ca sa nu iti calci pe mandrie. femeile nu sunt mai breze ca barbatii cand vine vorba de cat ne duce capul, asta e clar laughing. pe multe, nu toate.

| SkyPilot a răspuns:

Pisi, pot sa iti scriu pe privat?

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca femeile sunt chiar ceva mai sclifosite happy

| fydo a răspuns:

Ramai cu cel care esti acum, adica cu al doilea... primul pare un afemeiat...

| Giulia97Anna explică (pentru fydo):

Vrei sa spui cu baiatul cu care am 7 luni, nu? happy

| Giulia97Anna explică (pentru SkyPilot):

Da!