Alege unul din baieti. Din ce povestesti ti-ar placea mai mult al doilea. In locul tau eu l-as alege pe primul, stie cum sa te ia si sa iti ofere siguranta. Pe al doileaa l-as pune la punct.
"si eu am fost parasita pentru alta mai buna si el a fost parasit pentru altul mai bun. Norocul nostru..." ce chestie. asta ( bine, si multe altele nu doar asta ) dovedeste ca oameni tampiti sunt peste tot. chiar daca nu sunt de acord cu acea zicala, dar la voi s-a potrivit " tot raul spre bine". chiarca norocul vostru
" daca as fi stiut atunci ca e ultimul" eh bine i-a facut . inteleg totusi ca e o carte, dar in viata reala e problema asta, femeia doar sta si asteapta ca "prostii" sa se alinieze sa ea doar sa aleaga cel mai bun. in amintesc in alt video care era vorba despre 9 milioane de negrese in America care nu au nici macar iubit, si nici nu au fost casatorite vreodata si au in jur la 35 de ani. intreba una pe alta ( la ultimul daca ti-a placut si nu ti-a cerut numarul de tel, de ce nu i l-ai cerut tu ) ea zice ( nu, mai bine lasa ) cu toate astea vreau sa zic, mai bine stai ca toanta singura si plangeti de mila ca sa nu iti calci pe mandrie. femeile nu sunt mai breze ca barbatii cand vine vorba de cat ne duce capul, asta e clar . pe multe, nu toate.
vivigreen întreabă: