anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ofer fundita. Sunt asa de trista.As vrea sa vad ce parere aveti voi.Bun eu la un liceu eram din clasa l-a pana in a 10 a. Acum trec in a 11. a. Deci eu eram la profil de sport..pana in generala am facut sport de perfomanta si la liceu m-am lasat.In a 10 a nu am mers aproape tot anul la sport..bine mai aveam si probleme plus lenea. Nu mi-am dat seama atunci ce o sa patesc.La inceputul verii m-a anuntat diriga ca trebuie sa ma mut, am plans cateva zile si mi-am dat seama ca am gresit si mi-a spus sa vin in septembrie sa imi iau dosarul sa ma transfer.Bine eu am fost la un profesor la sport nu la diriga.Clasa ii alui diriga. diriga daca vrea ma poate primi inapoi adica nu stiu da cum ii mai comentam la prof cine stie ce eu bagat in cap la diriga.Maine merg la liceu cu mama si ma mai ajuta un coleg din clasa care se intelege foarte bine cu diriga si o sa-i spuna sa ma primeasca inapoi...ca am fost colegi din a l a si eu maine o sa i promit la diriga ca daca ma primeste inapoi o sa merg in fiecare zi..si o sa i spun ca daca no sa merg in prmul semestru ma poate da afara din al doilea.Chiar as merge in fiecare numai sa raman la liceul ala asa m-am obisnuit nu stiu daca as merge la altul m-as simti foarte nasol nu cunosc pe nimeni.Voi credeti ca daca ii zci asa la diriga ma poate primi? La liceu eram foarte linisita. invatam destul de bine. doar cu sportul am avut problema.

2 răspunsuri:
| M1hai a răspuns:

Eu zic sa nu te dai batuta, continua sa lupti pentru ceea ce crezi si pentru ce doresti happy fii tare eu sper sa te primeasca inapoi, fii optimista happy

| LastWord a răspuns:

Ai putea sa incerci varianta asta. Doamna diriginta, stiu ca am gresit. Chiar nu credeam ca e asa grava situatia, voiam sa fiu si eu ca prietenii mei x, y din anturaj. Nu credeam ca va fi atat de rau daca ii voi asculta pentru ca voiam doar sa fiu de-a lor. Si dumneavoastra ati fost la liceu, si probabil stiti cum e sa faci greseli fara a fi constienta de urmarile lor. Imi pare sincer rau ca v-am cauzat probleme, si vreau sa va dovedesc ca pot fi un elev mai bun. Eu nu sunt asa cum credeti dumneavoastra, va rog dati-mi inca o sansa. Ceva de genul, si cu siguranta ii vei intra sub piele, dar incearca sa fi sau cel putin sa pari sincera in ceea ce zici. Succes