Incearca sa cureti tenul cu lotiune tonica si apoi sa aplici pe cosuri o crema care usuca. Eu de ex la urgenta folosesc Asocilon si am un gel care il tin pe fata cateva minute si apoi ma spal, usuca cosurile si e foarte bun.Gel pentru puncte negre de la Floriten (e foarte bun si pentru cosuri) sau incearca cu pudra de arila(o poti cumpara din farmacie si nu e nici scumpa) sau cu crema de galbenele. Sper ca te-am ajutat. bafta. Funda? pls.
Pai draga mea, eu zic sa iti cumperi ceva Zyneryt te la farmacie.Sau macar o crema cu propolis ajuta foarte mult.Altceva nu prea ai ce face pentru ca prima data, daca dai cu gheata sau ceva, tii se accentueaza prima data(in 5-6-7 zile) si dupa aceea abia iti trec.Dar parerea mea e oricat de tare s-ar vedea nu trebuie sa iti pese. Uita-te la frumusetea ta.Si presupun ca daca mergi la o petrecere...te imbraci mai frumos si iti faci parul ft frumos nu? Draga mea sfatul meu e sa iti faci parul asa.pe bigudiuri, ceva bucle:-psi putin fixativ.Si ceva super de imbracat si nu vor mai iesi in evidenta cosurile.Lumea se va uita la tinuta si la parul tau nu vor mai avea timp sa iti vada cosurile, Bafta si distractie placuta!
Îţi recomand toate gelurile şi cremele de la Neutrogena şi Clearasil. Eu le-am folosit şi s-a văzut diferenţa după prima folosire. Şi dacă câte într-o zi ai câte un coş roşu şi umflat, ia un pic de lămâie şi stoarce-o pe un disc demachiant, pune puţin zahăr şi freacă-te cu acel disc în zona coşului respectiv. Fundă ?
Du-te la farmacie si cere sapun pentru ten gras. Cred ca o sa-ti dea unul verde in forma hexagonala, iar cutia este alb cu verde. Sapunul actioneaza din prima zi (o sa ti le usuce). Freaca bine pe toata fata...sau mrg, unde ai cosurile. App, este 20-30 lei.
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă: