anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pai sa incep:
Sunt baiat si parintii mei nu ma lasa sa fac nimic si cred ca scoala e pe primul loc si spun ca dupa asta am timp liber dar cand ma apuc sa invat stau si invat si invat si imi ia toata ziua si prietenii mei ce iau note bune au timp de distractie.Am 14 ani si una intr-una ma bat la cap de viitorul meu si nu inteleg cand le spun ca vreau sa stau singur si sa vorbesc cu un prieten sau cand le zic ca vreau sa ascult muzica, ca vin si zic ca is nebun. Vreau sa ma imbrac frumos si la moda si spun ca ma duc la prezentare de moda sau ca merg la fete si ca nu-s de asa ceva si ca numai golanii se imbraca la moda.
Eu nu am voie sa am o iubita ca imi cer 1000 de explicatii bine inteles despre cum invata.M-am indragostit de o fata si ma chinui sa o cuceresc si ma ajuta si un prieten si mai e si scoala si parintii mei ce ma bat la cap si nu ii mai suport as vrea sa se duca de acasa undeva si sa nu mai vina un an.
Nu sunt usor influentabil cu droguri nu ma apuc niciodata si cu tigarile sunt asmatic.Nu am influente negative si ei toata ziua ma bat la cap si din 5 in 5 minute ma controleaza la calculator ceea ce e demn de un om nebun. Spun ca pentru mine invat si nu pentru ei si nu-mi dau nici un leu in buzunar si zic ca am un acoperis haine normale si mancare si de nimic altceva nu am nevoie. Cateodata imi vine sa sparg tot si sa ma sinucid.Parintii mei nici nu ma baga in seama si imi dau un ordin si daca vreau sa le zic ceva nu ma baga niciodata in seama.Nu m-au bagat niciodata in seama.
Nu stiu ce sa mai fac va rog ajutati-ma ca dau funda!

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Parintii tai au dreptate, scoala e pe primul loc, acum nu iti dai seama dar cand vei fi mai mare le vei da dreptate, o sa ai timp si pentru distractie.

| EuElyEla99 a răspuns:

Bunahappy cel mai bine, ar fi sa vorbesti cu parintii tai, si sa le zici ce vrei tu de fapt si sa le zici ca este viata ta la mijlochappy
Bafta

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna, Giani,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| Alecsandrrra a răspuns:

Incearca sa le explici ca poti sa itifaci timp si pentru invatat, si pentru timp liber.Nu poti invata incontinuu.Ai nevoie si de timp liber.

| TeoTheDarkGuy a răspuns:

Deci practic si teoretic sunt ca parintii mei laughing COMUNISTI laughing) NU ai ce sa le faci decat sa te duci 1 saptamana undeva sa stai la un prieten si sa ii sperii putin laughing

| secretaccount a răspuns:

Ai trecut peste?