| PinkyLove00 a întrebat:

Pana acum nu am avut un prieten, dar m-au intrebat cativa baieti. Mi-e frica pentru ca nu stiu sa sarut. Si era un baiat care chiar imi placea de el si nu am putut pentru ca imi era frica. Ajutati-ma va rog. Funda! sad

Răspuns Câştigător
| Iubiiitzica a răspuns:

Scumpa mea, nimeni nu a stiu la inceput. Si nu e o rusine. Nu stii pentru ca nu te-ai mai sarutat pana acum. Uite, fa-ti un iubit, nu trebuie sa va sarutati cu :p din prima. O sa vezi ca daca iti place de el, o sa vrei sa il pupi. Nu face tu primul pas la sarut, lasa-l pe el, si spune-i ca este primul tau iubit, si ca nu stii, daca el chiar te place va zambii la tine si va face el primul pas! Iubita, Nu e o rusine asta! Nimeni nu a stiut la inceput!

8 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Chiar daca tie frica asta nu inseamna ca nu poti avea o relatie. Ce conteaza daca nu sti sa saruti? Te lasi sarutata de el, asa o sa fie probabil mai placut. happy

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Lasa frica deoparte, dragostea nu inseamna doar saruturi. O sa te obisnuiesti si cu asta, sunt sigur ca cu oricine vei fi, el te va intelege. Doar nu vrei sa ramai singura toata viata, nu? Doar tu deciziwinking bafta!

| onlyagirl a răspuns:

Trebuie sa spui si cati ani ai..dar..fi atenta:nu ar trebui sa iti fie rusine, pentru ca e ceva normal.nu se naste nimeni invatwinkingsi fi sigura ca dupa ce ai sarutat prima data un baiat, nu o sa stii cum e treaba asa cum trebuie, doar ca sa zice...o sa ai habar, nimic mai mult.o sa prinzi experienta pe parcurswinking

| onlyagirl a răspuns (pentru onlyagirl):

''nu se naste nimeni invatat''...''sa zicem ca ai habar''scuze de greseli

| bursuc001 a răspuns (pentru onlyagirl):

OffTopic ( scuze ) :

onlyagirl - Verifică-ţi setările profilului, că nu mă lasă să-ţi dau mesaj privat şi nu pot să-ţi răspund la mesajul trimis în privat!

Intră în Meniu la "Editare profil" şi la rubrica "Vreau să primesc mesaje de la" SETEAZĂ : toţi membrii TPU, apoi mai dă-mi un mesaj privat scurt ( de confirmare ) şi îţi trimit răspunsul la cel anterior!

| elenusa12 a răspuns:

Zi si da. DAca nu sti sa saruti nu se intampla nimic, ii spui ca nu sti sa saruti si daca chiar te place nu ii va pasa, odata tot trebuie sa accepti doar nu vrei sa ramai singura pe vecie.

| Broken6Soul a răspuns:

Nimeni nu se nashte invatat si in plus daca ii place de tine si il placi va fi cel mai frumos sarut indiferent daca esti sau nu mare expert in asta.Nu-ti fie frica, incearca! doar nu pierzi nimic cu asta...succese happy

| PinkyLove00 explică:

Adica am habar de cum va fi. treaba e ca nu am mai incercat pana acum! Si va multumesc :* app am 13