anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Parintii lui nu ma accepta si nu stiu de ce, nu stiu care este motivul, in schimb ai mei il iubesc.Suntem vecini, si el ma iubeste enorm am citit o conv cu mama lui cand ii spunea sa schimbe poza de la avatar(poza cu noi 2) el ii zice ca nu vrea, dc s`o schimbe, iar ea ii raspunde ca nu ii place sa puna cu ea una.Nu stiu ce fel de iubita ar vrea parintii lui sa aiba,in nicio relatie nu la lasat, bine a stat cu o fata care chiar nu era pe placul nimanui, de alta etnie si una cu 3 copii.Insa eu? Eu cu familia mea suntem foarte respectati avem tot ce ne trebuie,insa nu inteleg de ce,intr-o seara pe vara eram cu el in masina si mama lui nu s-a bucurat asa rau, i-am zis sarut mana si nu mi-a raspuns, nu vreau sa am o discutie cu ea.Am ales sa ne despartitm adica eu, insa el nu vrea! Dar nu am ce sa fac, eu tin cont ca intr-o relatie sa fie de acord toti.Astfel nu ma simt implinita.

Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Dacă vă iubiţi cu adevărat, trebuie să fi-ţi împreună! Aşteaptă o perioadă şi poate-ş schimbă şi maică-sa părerea!
Dragoste învinge de fiecare dată! Să vă iubiţi maxim!

2 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Daca voi vreti sa aveti o relatie, ce treaba au parintii, nu ar trebui sa va lasati influentati de ei, faceti ce simtiti.

| Deea0419 a răspuns:

Sti si eu am fost in situatia ta, si noi suntem vecini..mama lui nu ca nu ma suporta nu era de acord deoarece eram cam mica pentru el in fine..noi doi nu prea am dat mare importanta la chestiile astea am continuat sa ne iubim, sa fim impreuna si uite ca acum s-au schimbat toate daca parintii lui o sa vada ca va iubiti si mai ales ca tu il iubesti foarte mult si i te dedici lui, nu iti bati joc de el etc o sa inceapa sa te placa pentru ca pana la urma macar pentru baiatul lor daca nu pentru tinetongue nu pune la suflet lucrurile astea ca eu asa am facut si nu e bine uite acum e totul bine sper sa se rezolve:*