| mytzzy_8364 a întrebat:

Pe 12 iulie2011 fac un an de cand sunt cea mai buna prietena cu o fata si noi2 ne-am propus sa punem bani si sa dormim una la alta.Noi am vrut sa ne cumparam cate un cadou si eu nu am habar ce sa-i cumpar...(are 12 ani jumate), si as vrea daca puteti sa ma ajutati la cateva intrebari sau propuneribig grin:
-ce sa-i cumpar cadou?
-ce filme sa vedem impreuna?
-ce sa facem de ziua noastra?
-noi doua aveam cateva melodii pe care le ascultam cand ne certam ce ziceti sa le ascultam si pastea?
-eu as vrea sa-i fac o felicitare in ceare sa zic ce frumos a fost in aces an cce ziceti?
-ce jocuri sa jukam seara?(nu vrem sa dormin deloc)
-noi vrem sa luam sampanie e bine sa luam?
Sper ca nu v-am plictisit si sper ca o sa ma ajutati(id meu:mytzzy.mytzzu-daca vreti ceva):*:*multumesc si dau funda la ce raspuns este ajutator:*

Răspuns Câştigător
| Fillaide a răspuns:

Am si eu o BFF.Suntem prietene de cind eram foarte mici si avem si noi obiceiul sa dormim una la alta.Iti spun deci din propria experienta:
-era si pentru mine o dilema-cadoul-dar am rezolvat-o.In primul rind m-am gindit ca cadourile materiale nu conteaza atit de mult si i-am facut ceva frumos,cu bani putini:am luat un caiet (poti lua un carnet sau orice altceva) si am scris acolo toate amintirile noastre semnificative,i-am scris diverse mesaje in care i-am marturisit cit de mult inseamna prietenia ei si chiar ea insasi pentru mine, am decorat caietul cu diverse desene, felicitari si chiar am lipit in el poze de-ale noastre.Pe coperta caietului am lipit tifon si pe deasupra tifonului am lipit o bucata de tesatura rosie.Pe tesatura diverse panglici, flori si astfel am obtinut o coperta frumoasa, deosebita si moale :)) datorita tifonului.Acelasi lucru,adica un caiet, a facut si ea pentru mine, doar ca era in stilul ei si le-am daruit una alteia in noaptea de Revelion pe care am petrecut-o impreuna.Am ris cu lacrimi citind amintirile noastre.
P.S. Am luat si 2 medalioane identice pe care le purtam si acum si nu ne despartim niciodata de ele.

-Comediile noastre preferate sunt:
What Happens in Vegas
She's the man
17 again
Dramele preferate:
The last song, The roommate si A walk to remember
De obicei pe astea le vizionam, dar daca ne plictisim cautam altele.Vi le recomand si voua.

-De ziua voastra ti-as propune sa stati doar impreuna si sa mergeti undeva la picnic sau nu stiu.Eu cu my BFF am mers intr-un loc extraordinar de frumos pe care demult ne doream sa-l vizitam, si anume intr-o poiana.Am ris,am vorbit,ne-am jucat si a fost o zi de neuitat.(fac si rime acum) :D

-Da, ascultati melodiile voastre preferate
v-o propun si pe asta(e melodia noastra, sper sa va placa):
"Wherever I Go" Miley Cyrus
http://www.youtube.com/watch?v=DNTl6McMBU8

-e foarte bine daca-i mai faci si o felicitare, va aprecia gestul.Si pot sa-ti dau inca o idee:ia o bucata lemn,hirtie,vezi si tu ce gasesti,si lipeste pe ea poze de-ale voastre cu mici mesaje printre ele.

-Puteti juca Adevar sau Provocare, carti

-Puteti lua si sampanie, dar pentru copii.

Va doresc sa petreceti o zi minunata impreuna si sa fiti prietene mereu!

2 răspunsuri:
| MâţaD a răspuns:

Ca si cadou, ar trebui sa iei 2 bratari identice pe care sa scrie BFF.Ca si filme,iti recomand o comedie ca American Pie,de ziua voastra distrati-va si petreceti-va tot timpul impreuna,ideea cu felicitarea este buna,ar trebui sa o pui in aplicare,si sampania este ok, iar ca jocuri, nu stiu.cred ca nu veti mai avea timp si de eletongue

| Danoninooo a răspuns:

1. Poţi să-l faci chiar tu, sau să-i cumperi un cadou care vă reprezintă sau poţi să-i cumperi o cutiuţă unde să puneţi amintirile voastre, dacă aveţi diverse [ brăţări sau ce v-aţi dăruit voi într-un an ]
2. Click [ comedie şi dramă ]; My best friend's; Sleepover.
3. Puteţi să povestiţi tot ce aţi făcut într-un an, să vă bucuraţi de prietenia voastră şi să vă aduceţi aminte de toate momentele bune, dar şi RELE.
4. Da, desigur. Vă recomand: Adda-Prietenie adevărată, dar ascultaţi toate melodiile care vă plac, pe care aţi râs şi aţi plâns.
5.Ar fi foarte frumos, să îi spui tot ce simţi pentru ea şi ce înseamnă persoana [ prietena ta cea mai bună ] pentru tine.
6. Jucaţi-vă diverse jocuri, ziua, cu prietenii. Seara e cel mai bine să vă povestiţi,să râdeţi,jucându-vă ŢOMAPANT thinking, dacă ştiţi să jucaţi, baba-oarba, cărţi, etc. diverse jocuri ale copilăriei.
7. Luaţi-vă şampanie, 2 dacă vreţi, dar de copii, nu vă recomand şampanie de oameni mari, pentru că aveţi 12-13 ani. Luaţi-vă mâncare, dulciuri, pizza. Orice, vă distrage vouă atenţia! Vă pup! Vă îmbrăţişez! Numai bine! Să fiţi prietene PE VECIE.