| Buzedulci100 a întrebat:

Buna TPU...
Pe 13 Iunie am Banchetul din clasa a 8 a(uraaa!happy )si Miercurea asta vreau sa plec sa-mi caut rochia.Voi ce credeti cu ce rochie mi-ar veni bine.Ca sa stiti va dau cateva detalii despre mine: Sunt inalta (1.63)ochii ii am albastrii parul brunet si mediu de lung.Sunt o fata cam timida si de aceea "divele" din clasa mea ma cam evitau deoarece eu nu am iubit si sunt o fata cuminte.
Asi vrea o rochie pe albastru fiindca se potriveste cu ochii mei si imi place foarte multhappy
Va multumesc mult:X

3 răspunsuri:
| Lady21 a răspuns:

Una care e stramta sus cu bretele sau fara, lungimea o alegi tu una care sus sa fie neagra si jos albastru deschis. Funda?

| Stassy a răspuns:

A 8'a cu 1.63 thinking eu sunt intr'a 7'a sh am 1, 76.
Bun, teoretic arati exact k mine laughing Tot bruneta cu ochi albastri. Sh daca tot iti place culoarea ochilor tai, ar trebui sa-ti iei o rochie fara bretele sh cu o dunga neagra la mijloc. Mai trebuie o vesta din aia scurta neagra [ sau orice culoare iti place]. Rochia sa fie lunga pana la genchi sh probabil k ar merge cu pantofi sau [ dupa mine] tenisi laughing
Bafta tonguetongue

| CatalinaKaty a răspuns:

Pai, culoare ar fi superba, rochia eu zic sa fie lunga; in fata scurta (decupata) si in spate lunga big grin, sper sa te-am ajutat tongue