Nu te mai gandii la lucruri materiale. Pregateste-i o noapte de vis, sau uite...cand se lasa seara faci cu ea o plimbare intr-un loc romantic, apoi o aduci acasa, lumanarele, sampanie, chestii frumoase. Ofera-i o amintire pe care sa nu o uite..nu ceva material...Intelegi tu?
Buna!
-o bijuterie
-o geanta
-o bluza
-un parfum
-un ceas
-o rama de fotografie
-un album foto
-un jurnal
-un mp3
-un set de cosmetice
-o lenjerie de pat
Succes!
Ceva de plus sau parfum, un ceas, bratara, un lantisor... ceva din astea
funda?
Ha ha... depinde de ce perioada sunteti impreuna. Uite daca ai fi cu ea de un an, si vrei o relatie serioasa, cred ca cel mai frumos cadou ar fi sa o ceri in logodna. Daca nu, un ceas ar fi ideal.
Foarte bun raspunsul tau. Pe 26 august e ziua ei iar pe 27 august implinim 2 ani si 2 luni. Ca logodnica am ceruto cand am implinit 1 an.
Ceasuri, bratari, lantisoare, ursuleti, inele are o gramada facute cadou de mine pana in acest moment. Am ramas in pana de idei. Am sunat in Italia la mama sa imi aduca cand vine o bluza si un parfum de firma. Credeti ca e bine? Ar trebui sa mai atasez ceva la cadou?
Si m-am mai gandit sa ii cumpar din Romania o lenjerie intima sexy sa se imbrace inainte sa facem dragoste. :X :X
Nu te mai gandii la lucruri materiale. Pregateste-i o noapte de vis, sau uite...cand se lasa seara faci cu ea o plimbare intr-un loc romantic, apoi o aduci acasa, lumanarele, sampanie, chestii frumoase. Ofera-i o amintire pe care sa nu o uite..nu ceva material.
Da ar fi frumos. Dar problema e ca stam la vreo 16km distanta si seara nu prea putem ajunge unul la celalalt. Super ideea dar nu se poate. Altceva?
Nu te mai gandii la lucruri materiale. Pregateste-i o noapte de vis, sau uite...cand se lasa seara faci cu ea o plimbare intr-un loc romantic, apoi o aduci acasa, lumanarele, sampanie, chestii frumoase. Ofera-i o amintire pe care sa nu o uite..nu ceva material...Intelegi tu?
Razvan1_4095 întreabă:
anonim_4396 întreabă: