Cel mai important lucru e să te accepți așa cum ești iar după să fii mai naturală, să fii așa cum ești nu cum ai vrea să pari în unele situații și probabil așa te vei și relaxa mai mult știind că asta ești și te comporți ca atare. Îmi cer scuze pentru răspunsurile mici în raport cu întrebările dar mai multe lucruri nu sunt de zis. Dacă mai ai întrebări poți să îmi pui.
Esti mica, incearca sa-ti faci prieteni cu care imparti aceleasi pasiuni, ganduri, gusturi, incearca sa socializezi cu ei, sa va impreteniti.
Si inca un sfat, nu te atasa prea tare de ei, este mai bine asa.
Ai dreptate. La 14 ani e nesimtire sa fii privita asa, mai bine sa joci hora sus pe bar . Daca aveai 20 de ani sau mai mult era oarecum o problema, acum esti doar un copil. Nu are lumea pretentii la tine, nu te minti singura. Mai sus spune ca sa faci un sport. Nu e o idee rea. Cunosti oameni noi, esti fortata sa vorbesti, sa fii sociabila nu una care asculta ce zic peretii.
Fi tu, iar prietenii vin pe parcurs. Vorbeste mai mult, fara sa incerci sa pari falsa, dar fara sa pari nesigura, doar intra in discutii cu pareri proprii pe care sa le susti
Chiar vreau sa fac un sport dar mama imi spune ca nu pot excela si pe partea cu scoala si la un sport in acelasi timp. Mdaa, ce sa fac.
Geo2969686 întreabă: