| BeBeL0ShA a întrebat:

Pe data de 16 noiembrie am balul bobocilor...si tine toata noaptea.Fiind acest bal l`am rugat pe prietenul meu sa vina cu mine, dar el mi-a zis sa ma duc la el acasa si dimineata ma aduce el inapoi.Nu pentru ca sa acem.(stiti voi ce) si m-as duce dar mie imi este frica sa nu afle mama sau cineva din familie. Voi ce ziceti? Si cum as putea face sa nu se afle sau ma rog...ca el apoi o sa se supere pe mine. Fundita cel mai bun raspuns si amanuntit iar restul plusurihappy.

Răspuns Câştigător
| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Daca vrei sa mergi aca la el ok.(si nu cred ca ar fi suparat nimeni, deci nu cred ca trebuie sa te ascunzi)
Dar daca nu vrei nu mai sta cu grija ca o sa se supere prietenul tau deoarece chiar daca sar supara, daca iti e adevarat prieten o sa ii treaca!
Important este sa mergi si sa te distrezi, nu sa te ingrijorezi!
O zi buna!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Vezi-ți de treabă și du-te la bal. Minciuna are picioare scurte.
Te invit pe http://lecturirecenzate.ro/ Îți va folosi.

| Oana65 a răspuns:

Buna! Important este daca tu vrei sa mergi la el acasa. Daca nu vrei, nu mergi sau daca vrei poti gasi o minciunnica. Parintii tai n-or sa stie la cat ai venit acasa, dar nu risca.
Poti spune o colega de-ale tale i-a fost rau si ai plecat de la bal si ai stat cu ea! Crede-ma nu e greu sa gasesti minciuni! Succes si distractie placuta!
Te rog, imi dai funda? :*

| wawanaqa1123 a răspuns:

Cand pleci de acasa te prefaci ca iti iuti telefonul si dimineata cand vi acasa si daca te intreaba unde-i fost ii spui ca dupa ball am fost cu colegii la un suc cafea ceva.