| DelphhiN a întrebat:

Buna TPU...pe data de 9 iunie am banchetul si nu stiu cu ce sa ma imbrac.am mai multisoare kg in plus si mama gandit la o rochie neagra cu bretele subtiri o bucata de material mov sub sanibig grin cu o funda pe acea buc de mat tot mov si sa imi vopsesc o suvita mai lata mov si in jos sa cada f putin creata. ce parere aveti? ar fi ok? dar nu stiu ce accesorii sa-mi iau si in picioare ce sa imi pun mersi frumos:X

1 răspuns:
| Danyellaaa a răspuns:

Pai ideea cu rochia chiar imp place da' cu suvita nu stiu ce sa zic, daca crezi ca ti-ar sta marfa cu suvita mov fate dar vezi ca dupa ce se termina banchetul ramai cu ea, ti-as recomanda sa te suvitezi in nuante mai naturale cum ar fi roscat, blond etc.
Ca accesori incearca sa iti iei bratari argintii, c-ar veni bine cu movul. Iar in picioare poti sa-ti pui balerini, sandale din lac negru, dar sa nu iti iei pantofii cu cine stie ce tocuri exagerat de lungi, pentru ca dupa-aia o sa te doara groaznic picioarele, mai ales daca dansezi.
Sper sa te fi ajutat cu ceva ideeile mele si iti urez distractie placuta la banchethappy:d