| Aleksutzu a întrebat:

Pe voi nu va enerveaza pitzipoancele alea mici care sunt pe YOUTUBE si comenteaza ca proastele? http://www.youtube.com/watch?v=aD9RmVvQMTk&feature=relat ed Comenteaza ca jb a plans;) E normal sa planga, doar vorbeste de divortul parintilor lui :| si parintii mei erau pe cale sa se desparta si am inceput sa plang si imi era foarte greu si mama decat isi facuse bagajul si ma durea inima :| Parintii mei au 15 ani impreuna si decat o data s-au certat si ma durea inima cand auzeam ca se certau si va dati seama ca lui Justin nu i-a picat bine cand a auzit ca se despart, nu sunt fan justin bieber dar la faza asta chiar m-am enervat, si mi-l arata pe umflatu ala cum se ineaca cu apa si cum ii toarna apa in cap mare... :| Dupa parerea mea alea ar trebui scoase de pe YOUTUBE si il inchide in WC ce inseamna fratilor chestia asta? Isi bate joc de saracu copil, jb a avut o copilarie grea, stiti si voi ca el canta pe strazi si acum a ajuns,, vedeta" si isi aduce aminte de trecut :| Dupa parerea mea sunt niste pitzipoance retardate :| Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Sky_6013 a răspuns:

Da nu este drept. Nici eu nu sunt fana, dar imi dau seama ca etse greu. Ceea ce nu inteleg este de ce comenteaza retardatele alea? Ma intreb ele au fost vreodata in situatia asta? De ce naiba isi bat joc de niste oameni straight face? Au dreptul cumva? 3
Nu stiu nimic despre JB cum este sa suferi si eu o pot spune din experienta. Daca parintii lor s-ar fi despartit sau mai rau, ar fi murit ma intreb ce ar face?
Ar trebui chiar denuntate. Sunt niste piticanii rasfatate ( Nu ca eu as fi mai mare laughing, da' totusi la 13 ani am mai mult discernamant ca ele )

2 răspunsuri:
| Mirunikka a răspuns:

Ai agri uit iuwinking I agree with you 100%

Răspuns utilizator avertizat