| SimoooSven a întrebat:

pe We heart it.Cum pun poze pe site.Trebuie sa fac ceva anume? adica la inceput cand mi-am facut contul nu puteam sa imi fac prieteni, si am tagat niste poze si am dat si like, si mi-a aparut "find friends". Ce trebuie sa fac sa pun si eu poze pe site.Va rog raspundeti!puppy dog eyes

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Amy_3937 a răspuns:

Http://weheartit.com/bookmarklet intri aici, si scrie undeva : If you're using Google Chrome, you can get our Chrome extension here. dai pe here, si instaleaza-ti aia. o sa ti se puna undeva sus o inimioara. tu nu poti sa pui imagini pe site direct din pc-ul tau dar atunci cand vezi o imagine care iti place pe net apesti pe inimioara aia pe care ai instalat-o mai devreme, pentru a posta poza respectiva. sper ca te-am ajutat :* funda?

| axml34 a răspuns:

Nu stiu...

| cefacibaii a răspuns:

1. Trebuie sa ai Google Chrome.
2. Trebuie ca dupa ce te.ai logat sa iti apara la bara de sus de la google chrome, o inima cu weheartit.(asta se intampla dupa ce dai +ADD pe weheartit si faci macar primii pasi)
3. Pozele le poti pune numai de pe diverse site.uri.
4. Trebuie sa apesi click dreapta pe poza, si trebuie sa iti apara si ceva de weheartit acolo. Apesi acolo si o sa se posteze happy

BAFTAA! happy