Hai sa iti zick si eu ceva si eu cateodata imi vine sa mor sau sa fug dar sa fugi sau sa te omori nu e intocmai lucrul cel mai bun de a te linistii hai sa iti zick eu ce sa faci incearca sa o convigi pe mama tha spunandu-i mai mami de ce nu ma lasi si pe mine peste drum te rog frumos totusi am si eu o anumita varstaa si iti promit ca nu fack nimicaa daca nu macrezi uitate dupa mmine si chestii din astea spune totul din inima
Poi eu cred ca sa incerci sa te apropi de ea sa fiti prietene. Apoi s i explici ca trebuie sa aiba incredere in tine si ca ai vrea sa nu te mai pedepsesac atata pentru ca nu mai esti un copil... Iar atunci cand ea e suparata pe tine tu sa o suprinzi cu ceva... orice ecva frumos, asa o vei inbuna. Si cu prieteni maicata are eca mai amre dreoatte si ar trebui sa o asculti si tu ca sa nu te mai certi cu ea
Pey la asfel de mame nu ai ce sa le faci.De ce mai bine nu o lasi tu in pace, incearca sa fi mai indiferenta cand incepe sa tipe si sa iti faca astfel de chestii.Incearca sa faci totul cat mai bine, demonstreaza-i ca ai ambitie si poate asa o vei imbuna. Poate ca acum ca va incepe scoala ii vei putea inchide gura cu note bune, fa-i o surpriza.Sa nu faci asfel de chestii gen sa te arunci in fata masinii pentru ca nu are rost. Daca e nu mai iesi undeva, unde te poate vedea sau poate afla.Pleaca departe de la bloc sau din cartier, daca poti.
Good luck si fi fata isteata!