| mariaaaaaaaaaa a întrebat:

( pentru mine nu este buna:-( ). am o mare problema. sper sa ma ajutati. cu siguranta va dau FUNDA! Maicamea nu ma lasa sa ma duc intr-un parc de peste drum de mine pentru ca este intre blocuri si zice ca acolo vin numai tzigani, etc. etc. dar nu asta este problema.problema este ca ieri m-a gasit in parc cu o fata(cu care nu ma lasa sa umblu pentru ca este cam. parasuta[scuzati-mi expresia]) si iubithul meu(de care ea nu stie). M-a avertizat ca daca ma gaseste acolo va fi de rau... a venit si m-a luat acasa unde m-a certat ffff rau si m-a tras si putin(de fapt putin mai rau de par). acum sunt pedepsita mi-a luat telefonul :-(((

cum o pot convinge sa imi dea tel inapoi?(ATENTIE : maicamea e ffff greu de convins :-(((

sincera sa fiu m-am cam saturat de atata cearta si atatea pedepse. uneori imi vine sa ma arunc in fata masinii sau sa fug de acasa...si cred ca intr-o buna zi chiar asta voi face. m-am saturat ca mama mea sa ma faca mereu proasta si nesimptitaaa si in toate felurile :-((((( uneori imi ia si modemul :-((((

5 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Viata este un dar de la Dumnezeu.Moartea nu este niciodata o rezolvare.Nimeni nu are dreptul sa isi ia viata.Ok.Sa vedem daca nu cumva mama ta are dreptate.Nu stiu cati ani ai, dar ea doreste sa te protejeze.Tu vezi cate nenorociri se intampla in fiecare zi.Mai ales daca spui ca acolo se aduna si multi rromi.Si prietena aceea, nici eu nu mi-as lasa fata sa aiba o asemenea prietena.Stii proverbul:,,Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti.,, Mi-ar place sa te pot ajuta daca doresti scrie-mi in privat despre situatia ta si as vrea sa stiu cati ani ai.Mama ta te iubeste si doreste sa ai un viitor frumos.De aceea este atat de exigenta cu tine.Vei vedea ca a avut dreptate.

| marian1 a răspuns:

Propune-ti o zi in care sa n-ai nevoie de ajutorul mamei. Fa-ti singura mancarea, pune-ti masa, fa-ti ordine in camera, fara haine pe spatarele scaunelor, sterge praful, etc. Totul sa fie luna. Baga niste rufe la spalat, daca vezi ca s-a umplut cosul, intinde rufele, intr-un cuvant, pune-te in locul ei. Da-i o mana de ajutor fara sa ti-l ceara si va fi placut surprinsa.
Data viitoare i-ai o floare, un obiect, ceva la care se emtioneaza usor.
Poate mama ta tine prea mult la tine, sau poate sta prea mult in... funduletul tau. Oricum ar fi, arata-i ca apreciezi ceea ce face, si incearca sa asculti de ceea ce-ti spune.

| marian1 a răspuns:

Am fost intr-o situatie ca asta...
Prietena mea patea exact la fel si am incercat sa fiu alaturi de ea si mai mereu in vazul mamei sale si asa am reusit sa o fac sa inteleaga ca ne iubim si nu are cum sa decida mama ei cea ce ia isi doresti in viata.
Mama iti da viata si te cresti iar viitorul ti-l faci TU dar nu uita totusi ca sfaturile mamei sa le pui fata in fata cu realitatea iar concluzia pe care o tragi din asta iti va fi propriul sfat pe care sa il urmezi.

Ai grije de tine.

| Bellatris a răspuns:

Ce varsta ai tu? Te-ai gandit ca poate are dreptate in legatura cu parcul acela? Ce te costa sa stai in alta parte, doar nu s-au terminat parcurile.

Incearca sa vezi lucrurile altfel, nu cu o astfel de atitudine. Cu varsta, vei primii si anumite privilegii cum ar fi sa decizi singura unde sa mergi si ce prieteni sa ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff,nu am fost niciodata in aceasta situatie,poate pentru ca parintii mei sunt mai pasnici. sad Cere-i scuze mamei tale,poate o s-o mai indupleci,si explica-i de prietena ta,ca nu e chiar asa cum zice ea,dar pe rand, ca s-ar putea sa se enerveze mai rau. Si incearca sa tii telefonul mai in siguranta, in cazul in care se mai isca vreo cearta. Mult noroc!