Prietene Draga,
Stiu ce ai de gand sa faci si te atentionez ca nu e bine pentru ca in timp muschii/carnea ti se vor lasa si sunt mai multi factori care determina asta!
Sa revenim la subiect!, in primul si in primul rand, din momentul in care iei un supliment de orice fel, trebuie sa te apuci serios de sala (tras de fiare) si sa respecti un program bine elaborat! daca cauti pe google, vei afla mai multe informatii, eu nu te pot ajuta cu mai mult de atat.
Nu sunt din Sibiu ca sa iti pot spune un magazin special/farmacie pentru asa ceva. dar te sfatuiesc!, ca din momentul in care te-ai apucat te grozavia asta, trebuie sa te tii de ea ani buni! depinde, pentru ca in 3-4 luni se dezvolta cat de cat muschii tai si totusi depinde de organism.
Incerc sa te ajut si sa iti recomand pentru inceput ceva Creatina pe care sa nu o consumi in exces si pe care sa o iei tot timpul inainte si dupa antrenament! multe din acestea pot fii cumparate direct de la magazinul unde faci tu sala, depinde(nu toate au asa ceva). ai mai putea incerca inainte de antrenament, asta te rog sa te uiti pe net pentru a comanda. pastilute (Animal pack, Animal pump, etc). ajuta f mult la energie si masa.
Sper ca te-am ajutat, nu sunt un expert in domeniul asta, iti spun doar din propria experienta. am numai 14 ani !
Sa tii cont de ce ti-am spus si daca ai de gand sa te apuci de luat suplimente, desii nu te sfatuiesc. nu le folosii in exces pentru ca daca faci asta. in loc sa pui pe tine masa, s-ar putea sa si scazi (da, e posibil) iti pot face si rau. trebuie tras bine de fiara in momentul in care te pui de luat!
Fa-te mare, numai bine!
user449549 întreabă: