Chiar nu cred in ipoteza,,un an usor, unul greu". Anul trecut chiar a fost usor dar si acum doi ani a fost foarte uşor. In fiecare an din ce in ce mai usor. Depinde de noroc si de,, pile?". Anul trecut dadea examenul, fiul unui important politician. Si pana la urma care e faza? Daca examenul e prea usor, automat toate mediile vor fii mult mai mari. Astfel, exista posibilitatea sa nu Poti intra in liceul pe care il ai in vizor, pentru ca media de intrare va sari peste limita. Ti-o spun din propria experienţă. Si eu am dat anul trecut En dar nu prea am avut emoţii. Nici eu nu stiu cum am reusit. Am fost bucuroasa ca am luat medie mare 9, 65, dar dezamagita cand tot orasul a, luat peste limita. Sper ca ai inteles ca nu e un avantaj sa fie subiectele prea usoare. La mate, spre deosebire de romana stii ca nu se poate interpreta ca la romana. Astfel vei primi, fix cat ai facut. Multa bafta iti doresc si daca ai vreo nelamurire, intreaba-ma. Ps: pregăteşte -te, vin cei mai frumosi ani din viata ta. Anii de liceu...
Nu exista nici o ipoteza de genul : un an usor, un an greu, exista doar greu pentru cine nu invata si usor, pentru cei care invata.
Puturosii vor spune intotdeauna ca a fost prea greu si de aceea nu au luat examenul, cand de fapt, adevarul este ca nu au invata si ca atare nu au stiu sa rezolve testul.
La mate va fi ca intotdeauna, un examen serios si vor lua doar cei care au invatat serios, nu mincinos.
Ma tot gandesc ce ne o pica la romana la compunere! Multumesc mult de raspunsuri!
Scriu acest comm pentru cine va fi in acest an cum am fost eu anul ce a trecut ! Am dat examenul, am avut emotii pana cand am intrat in sala de examen. Incercati sa va detasati de tot si de toate cand va asezati in banca si spuneti-va in minte ca puteti si ca nu e un capat de lume. Cand vin subiectele, nu va grabiti! Cred ca e cel mai mare sfat! Priviti cu atentie absolut tot ca poate gasiti multe lucruri pe care credeati ca nu le puteti face dar in timpul examenului le reusiti! Nu stati cu stres si nu va consumati! Indiferent la ce liceu veti intra veti vedea ca totul pana la urma, va fi bine! Eu am avut media 8, 80. Nu am intrat in liceul care am vrut prima oara dar spre surpinderea mea sunt foarte fericita unde sunt acum! Oricum si orice s-ar intampla, totul se va termina cu bine! Succes "urmasilor" la examen si sper ca v-a ajutat acest comentariu! Be brave!
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă: