| HeathLedgerForever a întrebat:

Peste cateva zile merg cu un prieten(verisor) la film. E in clasa cu mine. Si e cam uratel(are ochelari, mai plinut, invataaaa)etc. si a zis sa mergem la un film de dragoste. Si daca ii trece prin cap ideea de a ne saruta(intuneric etc :-s). Mi'e cam frica deoarece mie nu imi place deloc de el :-&. ce pot sa fac. ce sa ii zic ca sa nu il ranesc. Sau nu stiu. [verisori de'al 3-lea sau 4-lea nici nu mai stiu laughing. Help!

Răspuns Câştigător
| Ralucarrie a răspuns:

Vorbeste cu el si incearca sa ii dai de inteles ca il vezi doar ca pe un amic...iar dk asta nu merge, dk la film incearca sa faca vreo miscare spune-i verde in fata ca nu iti place de el ca pentru tine nu e decat un var indepartatlaughing

6 răspunsuri:
| HeathLedgerForever explică:

Si lui ii place de mine sad. help. fundaaaaaaaaaaaaaaa!

| cuteandfunny a răspuns:

Eu zic numai daca incearca sa te sarute sa vb cu el asa nu intelg dc iti faci probleme

| DeniiixD a răspuns:

Spune-i:
"Scuze, dar am prieten"
sau
"De ieri am pe cineva"

| MyChemicalRomance a răspuns:

Spune-i din prima ca mergeti ca prieteni, ca sunte veri doar, ca poate ai vrea ceva mai mult cu el daca nu ati fi rude laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Bluemind112 a răspuns:

frate daca da sa te sarute... nu o sa incerce daca tea invitat la film de dragoste el crede ca o sa te dai u la el laughing) serios acum... eu ca baiat plinut cu ochelaari si tocilar asa as gandi laughing cred :-s