Rochie sau fusta. Lasa enesii, ca nu alergi. Sandale, panofi, nu eaparat cu toc. Fii mai feminina si la haine, nu doar la accesorii.
Nu e prima zi de scoala si vrei sa arati bine, dar sa nu atagi atentia dirigintei, ca u cumva sa te intrebe ce ai citit in vacanta.
Eu zic sa te imbraci asa blugi scurti ca doar e cald afara si sa nu traspiri prea tare mai ales ca e prima intalnire. Ochelari de soare in caz ca ai ochii urati si nu vrei sa tii vada, o bratara cu hello kitty, sandale pentru ca baietilor le plac picioarele sexy, o bluza cu decolteu daca ai tatele mari, daca nu le ai mari poti sa vii fara nimic pe tine ca te va confunda cu fratele lui de sange.Si fara luciu, nu uita. Fara luciu ca dupa o sa spuna ca nu vrei sa il pupi.Si inca ceva Sa nu iti pui sosete la sandale.O sa credea ca ai unghiile nefacute
Pai mai stii desenele alea vechi, nu? Parca e o imbracaminte de anii 80-90. Eu zic, DACA TOT E O INTALNIRE, sa porti o ROCHITA... SAU CEVA. Ori o rochita ori o fustia, scuze ca m-am exprimat atat de (...) intelegi tu, deci eu as alege o rochita, cu o pereche de sandale, ori de pantofi sau balerini. poti alege perechea de papuci din aste 3. in nicu un caz u alege platforme, fereasca dumnezau. si parul ti-l poti lasa pe spate. in caz ca prul taue gras, spala-l. si poti alge o pereche de cercelusi, sa nu fie uriasi, si o bratarica draguta, UNA, nu o mie si naspa. alege o bratarica draguta. adica, e o intalnire ce naiba, sper ca ti-am fost de ajutor, si daca am avut cateva greseli gramaticale, scuze /. Sper ca te-am ajutat
Penaaaa1 întreabă: