Buna! mai intii,la muli ani! pai eu ti-as sfatui sa-i cadonezi un ceas, un portmonel cu ceva bani, o rama mai scumpa cu poza vostra sau un albom cu poze care sa cuprinda poze de la prima zi pina la ultima etc, un parfum, poate ceva un obiect asa mai frumuses pentru decoratia camerei> dar o idee ar fi sa intrebi pe frate/sora poate stiu ei! Oricum sper ca ti-am fost de ajutor. Pa Pa si succese in continuare
Pai vezi ce iti place poate vreun parfum care vezi ca il foloseste zilnic inseama ca ii place daca vezi ca se uita pe o revista vezi la ce se uita ce ii atrage atentia uitat-te la stilul lui vestimentar poate ii poti cumpara ceva te uit pe furisi ce masura poarta sau poate vreau ceas sincer un cadou pentru un barbat recomandate sun ceasurile si parfumurile sau daca baea si fumeaza ii pot cumpara o sticla de o bautura de firma si tigari mai bine la mol e un magazin special ai ce tu dor fii atenta si vezi ce ii place ce ii atrage atentia
O plimbare/excursie intr-un loc neobisnuit de frumos, lipeste-i pe geam "la multi ani " sau daca te gandesti sa ii cumperi un lucru ar fi frumos sa ii "furi" lucrul vechi si dupa cand el nu il gaseste sa ii dai cadoul ...No ca am idei tampite la ora asta :-
Un tricou care sa aiba o imagine cu voi doi sau o cana sau o perna sau etc.un biberon cu bere ,un portofel nou? sau ceva de care are nevoie, un parfum care iti place tie, pentru el
Poi. incearca sa faci ceva mai personal. O pernuta cu o poza de a voastra + after shave sau ceva de genu. Sau iai un aparat gillete fusion power. Ma rog poti sa le combini, dar pernuta este obligatorie :o
anyy întreabă: