O sa ai putine emotii. Dar nu e cine stie ce.
Eu am trecut a 10-a
Norocul meu a fost ca sora mea trecuse a 12-a in acelasi liceu. Asa ca am mers amandoua si cu prietenele ei.
Cand s-au afisat listele [ acelea care iti spun in ce clasa ai picat la A sau la B] am vazut o fata care se uita pe liste. Si am intrbt. o la ce clasa a picat. Si asa ne-am imprietenit.Incearca sa faci la fel.
Ne-am uitat pe listele care spuneau in ce clasa am picat, apoi ne-am strans din nou in curtea liceului toti. Diriga a venit la noi, am facut cunostinta, apoi ne-a condus in clasa noastra. Apoi ne-am asezat in banci, si am vorbit. Ne-a inrebat de la ce scoala venim, din ce cartier si numele. Eu mai am o sora care at cand am intrat eu, ea trecea a 12-a in acelasi liceu. Majoritatea profilor m-au intrebat daca este sora mea :d. Apoi ne-a dat orarul si am plecat.
si Gata:d
Funda? te roog
Daca nu cunosti pe nimeni in liceu e nasol, multa lume, agitatie, fiecare se intalneste cu fiecare.
Dar daca ai vb pe mess cu vreun coleg /colega care sa fie in clasa cu tine puteti merge impreuna, si totul o sa fie mai bine.`