| beautifulkiss a întrebat:

Buna TPU peste o saptamana vom lua vacanta.Eu in fiecare vacanta ma plictisesc si vacanta trece fara ca eu sa fi facut ceva.Motivul este ca nu stiu ce as putea face.
Intrebarea este:Ce as putea face in vacanta? Vreau sa profit de toata vacanta asta, sa fac orice lucru util si frumosbig grinCu cat sunt mai multe idei, cu atat mai binebig grin
Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| UnknownHuman a răspuns:

Daca ai chef de invatat, poti face portofolii sau sa inveti ceva ce nu ti-au predat profesorii... stiu ca e cam nasol sa faci asta in vacanta, da' m-am gandit ca poate iti place si am spus asta pentru orice eventualitate.
Daca nu vrei sa inveti, iti spun ce fac eu cand ma plictisesc in vacanta :
-incerc sa invat sa scriu cu mana stanga
-invat trucuri cu carti de pe internet ( pot sa-ti dau adresa daca vrei )
-incerc sa jonglez cu 3 mingii
-caut bancuri si glume pe internet
-fac 1 ora de sport
-fac felicitari pentru 8 martie ( am multe colege si dureaza mult sa pictez o felicitare asa ca ma apuc cu mult timp inainte )
-citesc o carte ( e una cu teste de personalitate prin alegerea culorilor xD... Eu am citit niste carti numite Karazan si mi-au placut )
-ma joc pe calculator ( ce noutate, nu? big grin )
Poti incerca sa faci muzica folosint un program numit FL Studio sau poti incerca sa faci niste poze misto cu alt program.
Sper ca ti-au placut ideile melewinking

3 răspunsuri:
| Africanwitch a răspuns:

Du-te si te distreaza! E si util si frumos! Dupa un semestru in care sunt sigura ca te-ai straduit sa iti maresti mediile meriti distractie!
Cadrul ideal: inconjurat de prieteni...

| ElenaOtilia a răspuns:

Am si eu o intrebare! cand se ia vacanta?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
În jurul tău te-ai uitat? Toate sunt la locul lor, toată lumea este acasă, etc?
Pa, pa.