La multi ani! Cred ca este timpul sa te pui pe tine pe primul loc, incerca sa iti cauti o pizzerie sau restaurant din zona care iti place sau ai mai fost de la tine din oras, cu cei 5 prieteni stabilesti o ora si va intalniti la local, poti cere mamei tale sa iti faca un tort sau il poti comanda de la cofetarie si il poti duce la local. De aici sa inceapa party, incerca sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de cei dragi tie, uita de stres si de alte ganduri doar o data faci 17 ani, iar anii nu ii mai putem intoarce, ne raman doar amintirile, (vb eu care fac 26) o,, baba,, cu experienta! te pup si sper sa ai o zi superba alaturi ce cei dragi tie!
Te duci la o pizzerie si le faci cinste, cel mai simplu. Iar daca zici local, in sensul de club, mergi cu ei undeva unde ai auzit ca e fain, in functie de preferintele muzicale si again, le faci cinste cu ce bauturi comanda.
Te porti normal.
La multi ani!
Puteti merge intr-un local ceva. Sa organizezi o petrecere. In functie de cati invitati ai, faci o lista. Daca ai putini, mergeti undeva la un biliard, ocupati o masa, comandati ceva, va jucati. Ar fi intim si frumos.
Nu iti stiu preferintele, eu doar am dat o parere.
Multumesc! Nu prea as vrea sa stau acasa, am spus ca atunci cand eram mica, imi faceam ziua acasa.As vrea sa ies.
Du te cu prietenii la un local, dar fa o rezervare inainte pentru a ti pastra o masa la separeu, avand in vedere ca e ziua ta, sa fie mai intim, sa nu va deranjeze ceilalti clienti si sa va simtiti voi mai bine.
La muti ani sfatul meu e sate duci la un suc cu prieteni sau lau un biliard