| adelina_9598 a întrebat:

Buna TPU:*! pff...nici nu stiu cum sa incepstraight face Eu am stat 6 luni cu un baiat, apoi sa-mi dau seama ca eu il iubesc pe fratele luisad iar fratele lui stand cu cea mai buna pr a mea Apoi intr-o seara intra pe mess, si incepe sa-mi faca complimente, apoi sa-mi sp tot ce simte pentru mine... iar eu cum il iubeam am inceput sa-i sp si eu, si din vorba in vorba am devenit iubiti! Eu tin foarte mult la el, dar au cam aflat si prieteni mei. si mai ales prietena mea cu care el a stat. Ce ar trebui sa fac? Eu il iubesc tare mult si stiu ca si el dar o iubesc si pe prietena mea! Cu toate ca ea a zis ca n`are nimic impotriva stiu ca sufera! Va roooog ajutati`ma! Vot si funda pentru cel mai bun raspuns!love struck:*

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Buna, Adelina!
In primul rand, vreau sa te felicit ca ai o prietena atat de buna! Una, care desi sufera, nu si-a exprimat suparea si fata de tine. Eu ti-as zice sa lasi o vreme relatia, asta pana cand ii va mai trece si ei, sau dimpotriva, sa stai in continuare, pana la urma se va obisnuii cu ideea.
O zi buna si succes!

| 7777 a răspuns:

Pff...:\Greu despus...
Fa ce iti spune inimawinking

| adelina_9598 explică:

Adry05, multumesc mult:*:*