Depinde in ce sens nu iti place de ea. daca nu iti place ca persoana adica caracterul.nu ii refuza prietenia dar sa o tii mai la distanta, sau daca te erita tare de tot ii zici intr-o maniera mai delicata ca nu va potriviti sa fiti prieteni, interese diferite etc... insa daca nu iti place infatisarea nu inteleg de ce nu vreai sa prietenesti cu ea? doar nu iti cere dragoste dar o simpla prieteni.si in general prietenii nu se aleg dupa infatisare, ea poate fi o prsoana frumoasa interior.
Eu nu prea vreau sa ma imprietenesc cu ea deoarece nu ma atrage asa de tare, poate putin dar de exemplu' eu sunt intr-o clasa... cum sa spun, asa mai prostuta de exemplu' baietii, daca lor nu le plac infatisarea fetei si eu sunt cu acea fata rad de mine si... de asta nu stiu ce sa fac
Pai nu cred ca ar trebui sa te intereseze parerea altora.asa fac oamenii maturi, nu toate deciziile tale sunt la toti pe plac.trebuie sa te gindesti la tine in primul rind.si daca o sa rida, sa le zici sa rida de tupel lor.prietenii adevarati nu te vor critica si nu vor ride niciodat de tine.ascultati inima.
Multumesc mult chiar m-ai ajutat!
Cu placere
De ce nu incerci sa vorbesti cu ea mai intai? poate te atrage si pe tine putin.iar mai incolo poate ve'ti avea o relatie. Succes!
BUCURROBERTA întreabă: