| thecezar a întrebat:

Buna TPU plac o colega de clasa,astazi ea era in prima banca alaturi de o prietena buna si eu am zis sa ma duc in banca a doua langa ea,era ora de fizica si domn profesor ne-a predat lectia noua, am scris si la un momendat dupa ce el ne arata un experiment, ea a luat cartea de fizica si a inceput sa scrie in ea su mi-e da inapoi si imi spune sa ma uit in ea scris asa: uitate la pag 24 dupa aceeas mai ai un pic uitate la pag 34 tbx uitate la pag 37 si acolo scria teapa.
dupa aceea mi-a mazgalit caietul si mi-a scris pe carte la fel ca prietena ei mi-a scris esti un prost.
Si dupa accea mi-a trimis un biletel in care scria ce faci iubi,si dupa acea mi-a scris ca sunt un prost,l-a ora de sport s-a lovit si eu am intrebat-o dac-o o doare si ea m-a injurat, ce concluzie sa i-au despre ea. funda. uneori imi mai raspunde la ce faci, zambeste.

Răspuns Câştigător
| AtateaConditii a răspuns:

E clar ca nu tine la tine daca te face prost si rade de tine. E o mistocara care nu merita atentia ta. Bate-ti si tu joc de ea cum face ea cu tine. Sa stii ca fetele sunt atrase mai repede de catre baietii care le resping>)).

1 răspuns:
| SexyGirlSweet1998 a răspuns:

Buna! Pai fata asta,chiar daca tu nu ti-ai dat seama isi bate joc de tine,dar rau de tot! Trebuie sa ai si tu orgoliu si comporta-te cu ea, cum se comporta ea cu tinewinking
Adica sa fim seriosi, ea rade de tine si tu nu faci nimic? Nu o mai baga deloc in seama, sa vada ca poti trai si fara ea!
Stiu ca e greu, dar asa trebuie!
Bafta si o zi faina! happy