Bună.
Și de ce te simți prost?
Voi nu aveți ce face în pauză și vă prostiți!
Pa, pa.
Daca amandoi se plac, nu mai ai ce face.. Uita'l, dar totusi vorbeste cu el, in caz de se desparte de ea, tu sa ai o sansa la el.
Da pai te bagi intre ei si dupa aia risti sa nu mai vb nici unul cu u.si acum scuze ca te dezamagesc dar eu zic... s'o lasi balta.
Auzi, eu zic sa o lasi pe prietena ta in pace. daca nu crezi ca baiatului ii place de ea.atunci intreaba'l personal.
Daca ii place.si i'a si recunoscut asta.Si prietena aceea v'a dovedit ca baiatului ii place de prietena pentru ca a stat.si nu a refuzat.:p Sper ca ti'a fost de ajutor raspunsul
Nu stiu ce sa zic
Ecel mai bun prieten baiat
Ma inteleg cu el si nsuh daca pot sa il resping
El mereu a fost sincer cu mine.Mama mi-a spus ca prietena mea vrea doar sa imi faca in ciuda
Loly are dreptate... obisnuieste-te cu ideea nu vreau sa te dezamagesc niceu dar sa fim sinceri ai de unde alege mai ales ca esti fata trebuie decat sa astepti vor veni ca ursul la miere)
Nu mai gandii ca un copil. Daca cei 2 se iubesc nu ai ce sa faci pentru ca in afara de faptul ca nu o sa mai vorbeasca niciunul cu tine altceva nu rezolvi. eu iti propun sa vorbesti mai intai cu prietena ta si sa o intrebi ce are da gand daca il place cu adevarat si sa ii spui si ei cum stau lucrurile in legatura cu sentimentele tale.Bafta!
Daca te bagi intre ei, in primul rind te vei certa cu prietena ta, dar el chiar daca va ramine cu tine desi putin posibil in asa cazuri, daca afla faptul ca ai intentionat sa ii desprati risiti s il pierzi si pe ell,, incearca s nu ii dai atentzie, s flirtezi cu prieteni de ai lui poate ca dupa asta, daca simte chiar ceva pentru tine va fi gelos... uite-te prin parti poate sunt altii mai buni pentru tine
Daca te bagi intre ei tot tie o sa-ti para rau asa ca eu zic sa o sa lasi balta
Buna, eu cred ca inainte sa incerci ceva cu colegul tau sa vorbesti cu prietena deschis despre ceea ce simti pentru el.mult succes!
Elenastoica9 întreabă: