| Flyn a întrebat:

Poate ca intrebarea mea o sa vi se para stupida,dar de ce oamenii se schimba? De ce toti uita de unde au plecat,de ce uita de cei care i'au ajutat candva si ii considera niste nimicuri? Nu inteleg de ce adolescentii se schimba, parca in mai rau.Toti fumeaza,iau droguri la greu, petrec in cluburi si uita de scoala.Nu inteleg de ce baietii isi bat joc de fete,iar ele la randul lor fac la fel cu baietii. Ceea ce nu inteleg este ca de ce nimeni numai apreciaza bunatatea si daca esti cuminte si intelegator esti luat de prost? De ce se intampla toate astea? Stiu ca am pus o intrebare stupida,dar nu inteleg de ce lumea se schimba, de ce totul pare diferit...

Răspuns Câştigător
| zurick a răspuns:

Pai toata lumea trece prin niste etape.Stii de la stadiul in care numai jocul ne interesa cand eram mici traind printre zane, masinute si altele pana la adolescenta unde ni se urca la cap si vrem sa aratam ca nu mai suntem copii si ca sa demonstram ne schimbam cu totul devenind cu totul alcineva.Nimeni nu accepta bunatatea pentru ca sunt asa de gelosi incat vor sa te faca sa te simti ca un prost.

3 răspunsuri:
| positivity a răspuns:

Lumea s-a schimbat, numai e ce-a fost odată. Cum ai spus şi tu, dacă ești bun şi cuminte ești luat de fraier, din acest motiv m-am schimbat şi eu.
Am devenit o tipă nepăsătoare, de gheață. Nu îmi mai pasă de nimic, și de nimeni.
Oamenii se schimbă, pentru că şi viața se schimbă. Ne învârtim într-un cerc al schimbării, şi nu vreau să-mi imaginez cum va ajunge lumea, peste câțiva ani.
Faza este că orice ai face, mereu vor exista persoane idioate care se droghează/ fumează de la vârste foarte mici, şi care vor influența la rândul său alți tineri.
Totul s-a stricat, timpul, viața, omenirea, şi nimic nu se mai poate repara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Aşa-i lumea asta mai sălbatică, nu mai eşti apreciat omul calumea, se întâmplă din cauză că trăim vremurile din urmă.
Te pup!

| LifeisALL a răspuns:

Nu e deloc stupida. Oamenii slabi se iau dupa altii pentru a castiga popularitate.Increderea ranita si evenimentele din viata, de asemenea schimba oamenii, dar uneori si in bine.