Pai toata lumea trece prin niste etape.Stii de la stadiul in care numai jocul ne interesa cand eram mici traind printre zane, masinute si altele pana la adolescenta unde ni se urca la cap si vrem sa aratam ca nu mai suntem copii si ca sa demonstram ne schimbam cu totul devenind cu totul alcineva.Nimeni nu accepta bunatatea pentru ca sunt asa de gelosi incat vor sa te faca sa te simti ca un prost.
Lumea s-a schimbat, numai e ce-a fost odată. Cum ai spus şi tu, dacă ești bun şi cuminte ești luat de fraier, din acest motiv m-am schimbat şi eu.
Am devenit o tipă nepăsătoare, de gheață. Nu îmi mai pasă de nimic, și de nimeni.
Oamenii se schimbă, pentru că şi viața se schimbă. Ne învârtim într-un cerc al schimbării, şi nu vreau să-mi imaginez cum va ajunge lumea, peste câțiva ani.
Faza este că orice ai face, mereu vor exista persoane idioate care se droghează/ fumează de la vârste foarte mici, şi care vor influența la rândul său alți tineri.
Totul s-a stricat, timpul, viața, omenirea, şi nimic nu se mai poate repara.
Nu e deloc stupida. Oamenii slabi se iau dupa altii pentru a castiga popularitate.Increderea ranita si evenimentele din viata, de asemenea schimba oamenii, dar uneori si in bine.