| florentinamonica1234 a întrebat:

Poate o sa radeti de mine, mai ales băieții dar..asta e..Ma numesc Monica, am 15 ani, am avut parul lung si creț, acum 3 zile m-am tuns ca băieții, mai am doar putin par...trebuie să merg si la scoala. Am si iubit si ma simt urat fața de el,el spune că arat bine si asa si ca ma iubeste asa cum sunt, nu ma mai simt fata, eu ma vad oribila, pe strada merg cu gluga, imi este rusine si lumea oricum se uită ciudat la mine..Am folosit ulei de ricin, sper sa- si faca efectul. Dati-mi idei va rog, ce as mai putea folosi? Cam in cat timp mi-ar creste parul cat de cat lung? Voi băieți, ati sta cu o fata ca mine?

Răspuns Câştigător
| Depoka a răspuns:

Nu te desconsidera! Feminitatea nu stă doar într-un păr lung! Ce iti pasa de alții daca omul care e lângă tine te place exact asa cum esti? Lasa timpul sa treacă si folosește produsele cu precizie.

7 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

De ce te-ai tuns dacă nu-ți place?!

| mgtow a răspuns:

Nu-mi plac fetele cu parul cret. O sa-ti creasca in cateva luni

| florentinamonica1234 explică (pentru Catrice):

Am luat paduchi de la cineva si nu am mai avut ce sa fac, asta era singura soluție, iti dai seama ca nu ma tundeam de placere. Eu ma plăceam cu parul lung

| florentinamonica1234 explică (pentru mgtow):

Ok mersi, sincer, si eu mi as fi dorit să il am drept, si des ma făceam cu placa, dar daca asa am eu parul happy

| florentinamonica1234 explică (pentru Depoka):

Multumesccc!❤❤❤

| Depoka a răspuns (pentru florentinamonica1234):

Cu mare placere! :*

| Andreeush a răspuns:

De ce te-ai tuns scurt?
Acum aștepți să îți crească părul, nu ai încotro.