Du-te la un dermatolog dacă vrei să scapi de coșuri. Nu ești singura de pe lume cu problema asta.
Fă sport, nu mânca mult etc. dacă vrei "forme".
Îți faci rost de niște rame care să-ți placă.
Cocoașa se poate elimina.
Te poți duce la un hairstylist sau cineva priceput în domeniu care să te învețe să-ți aranjezi părul.
Poate așa o să te vezi "drăguță".
Și de ce nu vrei să mergi la psiholog? măcar o să ne scutești de smiorcăielile astea de adolescent nebăgat în seamă care nu vede că există soluții pentru problemele sale existențiale.
Toata lumea se plange de cat de groaznic de simte, dar nu face nimic in privinta asta, decat sa isi planga de mila. Esti adolescenta tipica.
Fa sport, pune-ti lentile daca te deranjeaza ochelarii, mergi la dermatolog, vopseste-ti parul (la un salon nu acasa de capul tau).
Pune-te si rezolva-ti problemele nu te mai plange
Si eu trec prin perioada asta crede-ma. Si eu urasc mai totul la mine dar va fi bine! Mergi la un dermatolog si foloseste creme pentru cosuri. Functioneaza si cu cafea macinata(eu asa am scapat de ele,) mananca mai putin daca vrei forme, fa exercitii pentru spate ca sa il indrepti si du-te la coafor pentru un look nou. Si crede-ma ochelarii pot fi foarte sexi. O sa treci de aceasta perioada! Sper ca te-am ajutat!