| Roxetteeeeeeeeee a întrebat:

Buna TPU :*. Povestea dintre mine si baiatul pe care il plac a inceput foarte frumos >8-. Intr-o pauza a venit la mine si mi-a cerut numarul si a zis ca imi da mesaj in ora. A zis ca are sa imi zica ceva fata in fata si i-am zis sa imi zica prin mesaj ca nu vede nimeni[eu ma gandeam ca zice ca ma place dar nu a fost asalaughing] si ghiciti ce mi-a zislaughing: "Daca ar fi sa ma saruti, m-ai saruta?". Deci cand am citit mesajul credeam ca visezlaughing. Era prea frumos ca sa fie adevaratlaughing. Bineinteles ca i-am zis nici nu, nici dalaughing am vrut sa il tin in >suspanslaughing:. Si dupa aia am mai vorbit cateva zile pana cand a ramas fara mesajelaughing, iar apoi n-am prea vorbit si se cam schimbasestraight face. Nu mai vorbea ca inainte si chestii din astea. Oare nu ma mai place? Si as mai avea o intrebarebig grin. EL termina clasa a 8'a sad. Si as vrea macar acum la sfarsit de an sa ii spun ceva care sa isi aduca aminte mereuu de mine >8-. crying FUNDITA! happy

Răspuns Câştigător
| AnaMaria233 a răspuns:

Poate si-a facut prietena, sau ii place alta fata. Cel mai bine este sa ii spui ca il placi sau sa-i dai de inteles si sa lamuriti situatia, altfel vei ramane cu indoiala.Succes.

4 răspunsuri:
| TotEuMa a răspuns:

Spune.i ca.l placi si intreaba.l daca el te mai vrea,
sau are p altcinevathinking Tu cati ani ai?thinking

| Roxetteeeeeeeeee explică (pentru TotEuMa):

Am 14 ani, el are 15... Faza e alta. Ca astazi aflai ca lui ii place de o colega de-a mea x_X si mai aflai si ca el stie ca il plac...

| elenusa12 a răspuns:

Este asa pentru ca poate a crezut ca amanarea raspunsului inseamna ca nu il placi.
incearca sa ii explici, iesiti in oras si saruta-l sigur isi va reveni.

| Foreveraloone a răspuns:

Acum doar a devenit mai rece pentru a se convinge ca tu il placi.Cel mai bine ar fi sa-i spui ca ai vrea sa-l saruti si sa nu mai amani atat de mult momentul acesta. Spune-i ca nu intelegi de ce a devenit asa rece dintr-o data.Mai zii ca ti-ar face placere sa-ti petreci timpul alaturi de el, iar in ziua in care iesiti in oras ar fi un moment ideal sa-i spui ca-l placi si sa-l saruti...Curaj...nu e mare chestielaughing