| Deasonyka a întrebat:

povestea incepe cam asa...astazi am fost sa vad de o pisicuta deoarece doresc tare mult sa adopt un animalut.Am vazut-o mi's-a parut foarte adorabila ea initial a fost gasita pe strada jacea de frig saraca iar acum a luat-o cineva a castrato ca sa nu mai faca pui(mie putin teama sincer) ea este deparazitata atat intern cat si extern doar ca intampina mici probleme respiratorii.Deci nu stiu ce sa fac sincer i'mi doresc foarte mult sa o adopt dar mi'e teama sa nu ma trecesc ca moare.Va rog ajutati-ma ce pot face. Dau funda si vot urgent

4 răspunsuri:
| Lumine a răspuns:

Buna!
Atat timp cat pisica resprectiva a fost deparatizata s.a.m.d, iar problemele persista ar trebui sa o duci la un medic veterinar pentru un alt control, si dupa ce esti sigura ca este sanatoasa poti sa o adobti, acum totul depinde de tine.

Succes!

| buturuga a răspuns:

Cel mai bine e sa mergi la un doctor veterinar, asa o sa aflii exact ce are pisicuta tawinking Si eu am un pisoi si e foarte sensibil, de aceea il tin mereu in casa.

| mpeacelove a răspuns:

Saracuta, eu as adopat-o, dar nu-mi dau voie parintii, am 7 caini si o pisica happy

| Dinu_Roberta_1990 a răspuns:

EU ...as adopta-o, la cate a intampinat saracuta are si ea nevoie de dragoste si caldura din parte cuiva si daca o ingrijesti si o duci la veterinar totul va fi bine... :-)