Eu nu stiu ce sa zic, sunt slabe sanse sa te placa dupa atat timp cand a fost indiferent. Din ce am citit, cred ca sunteti foarte buni prieteni, si nu cred ca el simte vceva mai mult decat prietenie pentru tine. Dar orice este posibil, exista sanse si sa te placa, asta tu trebui sa incerci sa afli. Dar sa ai mare grija, poate e genul de baiat care isi bate joc de fete. Ai putea incerca sa fi indiferenta un timp [sa nu te mai bagi in seama pe mess, sa nu il suni, etc.], sa vezi cum reactioneaza. Daca te va cauta el si v-a simti raceala ta, inseamna ca intr-adevar te place. Daca nu, si o sa lase lucrurile asa cum sunt, ar trebui sa-l uiti. Multa bafta!
I-am zis ca nu vin din cauza unei colege care incearca sa ma raneasca spunand ca o place "baiatul meu", cu toate ca eu stiu ca nu e asa.
Cred ca mi-a fost rusine de situatia mea materiala, adica a parintilor mei, el are o situatie foarte buna.
Nu stiu foarte sigur daca a inceput sa-i placa de tine pentru ca tot ce ai scris tu aici este subiectiv.Dar iti pot spune sigur ca baietii de 15 ani nu prea au planuri serioase, deoarece sunt copilarosi.Tu poti incerca o relatie cu el mai ales daca iti place.Tu stii cel mai bine ce fel de om este. Daca este fustangiu, serios, obraznic cu altii, matur etc.
Eu zic sa incerci, pana la urma nu ai nimic de pierdut, nu? Si un sfat cat se poate de serios: Nu te imai increde in asa zisele "prietene" pentru ca de fapt nimeni nu-ti este prieten. Daca ai sora, frate spune-le lor (asta in caz ca iti este rusine sa vorbesti cu mama ta despre asta). Dar sa nu te mai destainui nimanui. Daca vei asculta sfatul asta vei ajunge departe. Si eu zic sa incerci o relatie cu el mai ales daca spui ca si-a schimbat comportamenul.Pana la urma ai 15 ani, nu te vai marita tu cu el...
Grea situatie.Parerea mea e ca nu merita nimic de la tine[pentru ca mereu nu ti-a dat importanta si deodata nu stiu ce se intampla].Mai bine l`ai uita mai ales ca nu are rost deoarece plecati la licee diferite.Ai spus ca ii placea [poate inca ii place] de o fata din o clasa mai mare.Din cate vad...e un baiat cam "macho". Sper ca te-am ajutat:*
E foarte posibil sa isi dea seama ca te place,iar acum nu stie cum sa va apropiati mai tare, daca te-ai fi dus in acea excursie cu siguranta ca v-ati fi apropiat e, incearca si mai vb cu el si mai dai de inteles inca o data ca il placi si poate va face el primul pas.mult succes :*
Nu poti sti niciodata.atat timp cat este afectuos, tandru, te respecta si doreste sa fie mai tot timpu alaturi de tine inclusiv in excursie inseamna ca te iubeste. daca nu facea lucrurile astea pentru tine nu cred ca te iubea.asa este iubirea, cand se despart 2 persoane care tin unu la altu este greu sa te acomodezi la liceu.
Parerea mea este ca, nu ar trebui sa pui la inima toate vorbele lui (fie bune fie rele!). Poate ca acum se poarta afectuos dar numa ca are chef sau ceva! Nu poti sti nici odata ce e in capl unui baiat!
Cand o sa te roage sa fii cu el atunci sa stii ca te place dar pana cand nu-ti fa sperante!
Sper ca te-am ajutat!
Bafta!
Situatia financiara nu trebuie sa fie o problema. Nu te simti stanjenita din cauza asta! In plus el te place pentru personalitatea ta, nu pentru bani. Si iti spun ceva. Timp de 1-2 ani unui baiat cu o situatie financiara mai buna ca a mea i-a placut de mine...Si se comporta foarte frumos, avea grija de mine etc. Si banii nu au fost o problema!