| YoKidda a întrebat:

Bună TPU povestea mea e următoarea : Prietena mea se numeşte Diana Elena alias Ella şi o are ca dirigintă pe profesoara mea de biologie şi băiatul de care îmi place e fratele lui Ella. Eu sunt îndrăgostită de frasu nebuneşte iar ea de un băiat de la mine din clasă pe nume Cosmin George alias Cosma. Treaba e că băiatul de care îmi place chiuleşte şi fumează şi alte chesti:ce mai fac băieţi problema e că face biologia si matematica ( cu diriginta mea ) cu aceeaşi profesori ajutaţi-mă

4 răspunsuri:
| gohsty a răspuns:

Vorbeste cu prietena ta sa iti puna o vorba buna la el. imbracate dragut ergi la ea acasa caci asa te va vedea si el.incearca sa dormi cateva nopti la ea mai ales ca e vacanta, dar ai grija cum te comporti ca apoii va crede ca prietenia voastra e doar in folosul tau.

| MishikiCrisy a răspuns:

1. Nu ai pus nicio intrebare.
2. Nu inteleg de ce iti place de el daca face toate astea.

| AlexandraHDR a răspuns:

In primul rand, nu ai pus o intrebare. In al doilea rand, nu inteleg ce legatura au profesorii cu faptul ca iti place de un baiat rau famat si nu inteleg de ce ai specificat si de cine ii place prietenei tale. Cred ca esti cam mica si de-asta nici nu stii ce inseamna sa fi indragostita, daca iti place fizic vorbind de el, nu inseamna ca esti indragostita nebuneste, pentru ca daca erai indragostita in halul ala nu tineai cont de faptul ca nu e vazut bine in scoala si de faptul ca fumeaza si chiuleste. Vezi-ti de scoala, invata sa scrii corect si lasa indragostelile astea trecatoare!

| ℓσνє a răspuns:

Mda. Dragostea e oarba, dar totusi nu inteleg care este intrebarea.