Salut! :*
Imi place povestea ta.Cred ca ti-ai dat si tu seama ca pe viitor ar fi bine sa ii spui direct unui baiat ce simti nu sa il tot amani.Pa-i du-te la el/sau suna-l/sau cheama-l afara/sau spune-i pe mess/sau da-i mesaj si zi-i ca il iubesti enorm de mult, ca ti-a placut de el de prima data dar ti-a fost rusine sa i-o zici! Bafta!
Heeeiii;-*
Deci inseamna ca vrei sa fi cu el.Corect?
Poti sa te duci la el intr'o pauza si sa ii spui ca a ai ales asteptatul raspuns. Si ca este DA
Daca el mai vrea cu siguranta se va bucura. Daca nu o sa mai vrea o sa iti spuna pur si simplu "dar eu nu mai vreau"
Eu cred ca nu ia trecut asa repede dragostea.
Baftaa>
Pai ii zici ca ai avut nevoie de timp ca sa te gandesti fiindca tu esti o fata care vrea sa fie sigura pe ea Si ca ai vrea sa stii daca intrebarea lui mai este valabila pentru ca oarecum ai putea sa-i dai un raspuns pozitiv. Dar daca el spune ca nu mai este valabila inseamna ca ai facut bine ce ai facut si ai stat mai mult sa te gandesti, probabil daca erai cu elnu mergea cu siguranta relatia...fiinca daca iti place asa mult de o persoana nu iti trece intr-o saptamana. Dar daca el zice ca intrebarea este aceeasi atunci iubiti-va mult
Daca a facut ce a facut asta inseamna ca te place nu te mai gandi la,, ca daca nu ma place''. traieste clipa si nu regreta nimic ce te face sa fi fericita! multa bafta :*
croissant întreabă: