Mna regret puisor sa iti spun doar va leaga doar cablu de la net.Asta ti-o spune cineva care a patit-o de 2 ori pe internet.De 2 ori, nu o data, de 2 ori era vorba si chestia e ca nu sunt copil de 14 ani, am patit-o pe la 18 19 ani.De atunci, poate sa fie cu miere.Numai ma lipesc, si eu gasesc tipe superbe, cu capu pe umeri pe internet.Insa pastram doar o legatura de prietenie.Nimci mai mult, pentru ca eu sunt constient de anumite lucruri, tipu are 18 ani, poate vrea sa te dezbrace la web doar. Poate urmareste ceva. Poate ala e idd lui fals.Esti inca mica, esti credula, te invarte cum vrea el.Nu mai crede chiar orice, poate face misto de tine fara sa stii, stai tu linistita, ca am fumat multi ca el cat traiesti inveti :^^
Singura speranta posibil de infaptuit ar fi sa devina student la o facultate din Bucuresti si astfel sa va vedeti visele voastre devenite realitate. Iubiti-va in continuare. Speranta niciodata nu moare.Incerc sa inteleg cat iti este de greu draga mea. Iubirile mari se realizeaza prin sacrificii si mai mari.
Va chinuiti, trageti de voi si rupeti orice legatura ati avea. Cu cat va veti apropia mai tare, cu atat va fi mai dureroasa despartirea.
Si nu, n-o sa mearga o relatie intre voi.
Păi tu in Ardeal nu ai cum sa mergi. El ar putea sa vină aici, in București, la o facultate.
Ar putea el să vină la tine să te vadă măcar o zi şi să va cunoaşteţi mai bine, pentru început.