anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU.
povestea mea suna cam asa: trec pe cls a7a si am 13 ani fara 2 luni.
cand eram in clasa a 6a mergeam cu colegele mele in parc, la shopping, ma rog.si peste tot unde mergeam erau baieti cu iubitele lor.pe strada, in parc, si de fiecare data cand treceam pe acolo tipii respectivi imi faceau gesturi si flirtau cu minelaughing si cand ii vedeau iubitele le dadeau cate o palma si cand ma indepartam se si desparteau de eilaughing. ei bine, eu ma simt cam prost, pentru ca ma intalnesc cu ei destul de des si incep sa rad cand ii vad. si de fiecare data cand merg pe strada fie ca sunt singura sau nu toti baietii pana in 25 de ani se tot uita dupa mine si ma abordeaza cu "DRAGA" sau "SCUMPO" sau "IUBIRE" laughing si ma cam deranjeaza pentru ca si mie imi plac unii baieti iar cand astia imi zic asa si sunt si cei pe care ii plac de fata ma simt cam prost.Se intampla sa merg cu amice de la alte scoli si sa se intalneasca alea cu ei si aia le cer nr meulaughing. Adica, la 12 ani?laughing tot orasu.laughing mi se pare cam ciudat. imi tot dau add la messenger si ma intreaba daca vreau sa fiu cu ei, dar eu spun ca am prieten ca sa evit. adica, nu am avut niciodata un iubitlaughing, dar intrebarea mea e: De ce fac asta? e posibil sa ma placa? (am cam 1, 50-1, 55, ochi verzi, par saten. nu mi se pare ca arat atat de bine ca celelalte fete din orasul meu) dar totusi mi se intampla asta. De ce credeti ca e asa? Dau funda, va multumesc si scuzatima daca v-am plictisit. Multumesc anticipathappy

4 răspunsuri:
| blurixe a răspuns:

Pentru ca esti frumoasahappy. Incearca sa ii eviti cat mai mult posibil pentru ca ei vor numai sex. Gaseste-ti un baiat potrivit pentru tine. Succes!

| Narcissa a răspuns:

Wow, wow, wow nu vreau sa ajung asa departelaughing

| GreuMaiEsteSaGasestiUnNumeOriginal a răspuns:

Asa,si ce? Ai pus intrebarea asta pe TPU ca sa te lauzi? Si da, m-ai plictisit.Ai ajuns tu asa de cuceritoare incat sa se dea toti tipii din orasu tau la tine si sa se desparta de iubitele lor?laughing.Eu zic sa stai in banca ta, ma mucosolvan.

| NicolaeCotet a răspuns:

Scumpo da-mi si mie add la messenger si da-mi nr de tel ok iubire.Hai pa draga.