Buna Reea,
Intr-adevar gimnastica este un sport de care trebuie sa te 'apuci' devreme. Dar niciodata nu e prea tarziu. E bine sa se apuce de acum, pana nu e prea tarziu.
P.S.: Parerea mea.
Bafta!
Si daca vrea sa faca gimnastica sportiva, ureaza-i succes din partea userului xGrapheex. Sa ajunga o gimnasta buna.
O zi splendida tuturor userilor...
Nu cred ca este prea tarziu. Banuiesc ca daca a mai facut gimnastica s-a obisnuit cu stilul! Trebuie doar sa repete dar asta doar prin vointa si munca pentru ca trebuie sa " recupereze " timpul pierdut. Funda?
Hmmm, nu cred ca este tarziu, dar ii va lua ceva mai mult sa intre in ritm, oricum este bine ca a facut timp de 2 ani gimnastica ritmica, o va ajuta sa se dezvolte frumos.
Pt a face performanta e destul de tarziu, dar pentru a face un sport doar de placere sau doar ca s ainvete ceva e bine oricand.
Dupa parerea mea este cam tarziu doarece daca vrea sa ajunga ceva olimpica ar fi trebuit sa nu se fi lasat la 6 ani si sa comtinue.
Acum poate daca vrea numai asa ce hobby.
Si eu am facut gimnastica si stiu ce spun.
Eu spun ca nu este tarziu.Dar daca vrea sa faca dans sportiv si sa aiba prformanta ar fi bine sa se tina de antrenamente. Funda?
anonim_4396 întreabă: